GNTM: Πρώην παίκτρια και μανούλα αναστάτωσε το Instagram με το σέξι βίντεό της στη θάλασσα
Models

GNTM: Πρώην παίκτρια και μανούλα αναστάτωσε το Instagram με το σέξι βίντεό της στη θάλασσα

GNTM: Τι κι αν είναι μανούλα, έχει ένα κορμί αξιοζήλευτο και κατάφερε να αναστατώσει τους πάντες.

Ο λόγος για την Εβελίνα Σκίτσκο που κατάφερε και άναψε φωτιές στο Instagram με το σέξι βίντεο που ανέβασε από το μπάνιο της στη θάλασσα.

«Forever yours. #oceanlover 🌊», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Εβελίνα Σκίτσκο.

Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε δηλώσει: «Δεν έχω κάνει κάτι σκληρό, το μόνο ίσως που προσέχω πολύ είναι το φαγητό. Τρώω απ’ όλα, είμαι λάτρης του φαγητού, αλλά προσέχω τις μερίδες μου. Δεν τρώω, ας πούμε, δύο πιάτα μακαρόνια, κάτι το οποίο θα ήθελα πολύ, αλλά αρκούμαι στο ένα. Επίσης, δεν μπορώ να στερηθώ τα γλυκά.

Αυτό θα πρέπει να το προσέξω, γιατί ναι μεν είμαι μικρή ακόμα κι έχω δυνατό μεταβολισμό, όμως, πιστεύω ότι στο μέλλον δεν θα ισχύει πια. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι έτσι είναι το σώμα μου. Πάντα ήμουν ψηλή και αδύνατη. Σκέψου ότι και στην εγκυμοσύνη μου, πήρα μόλις οκτώ κιλά και χωρίς να προσέχω τη διατροφή μου. Έτρωγα ό,τι ήθελα, όποια ώρα το ήθελα.

Επίσης, εγώ από πολύ μικρή, ήμουν ενεργή αθλήτρια. Ήμουν για χρόνια στον στίβο. Αθλήτρια ήθελα να γίνω, όχι μοντέλο. Το modeling δεν το είχα καν σκεφτεί. Απλά, ένας τραυματισμός, με ανάγκασε να σταματήσω τον στίβο. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται στη ζωή μας τελικά. Πλέον, έχω βρει τον δρόμο μου κι είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved