Σταρ Ελλάς 2021-Άννα Παυλίδου: Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα της Ελλάδας και είναι πολύ ερωτευμένη
Models

Σταρ Ελλάς 2021-Άννα Παυλίδου: Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα της Ελλάδας και είναι πολύ ερωτευμένη

Η Άννα Παυλίδου πριν από μερικές εβδομάδες στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2021 και είναι ένα κορίτσι πραγματικά πολύ όμορφο και καλλίγραμμο. 

Η νεαρή καλλονή η οποία είναι μόλις 22 ετών θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Μις Κόσμος» σε περίπου ένα μήνα.

Τη λαμπερή βραδιά των καλλιστείων στις 3 Νοεμβρίου παρουσίασε η Γκαλένα Βελίκοβα, ενώ μια από τους κριτές ήταν η πρώην εστεμμένη, Μαντώ Γαστεράτoυ, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Mega Καλημερά”: «Τα καλλιστεία δεν θέλουμε να σβήσουν, μέσα από αυτά άνοιξαν πόρτες στη δουλειά».

Επιχειρηματίας και πολύ ερωτευμένη!

Αν και μόλις 22 ετών, η Άννα Παυλίδου φαίνεται πως ήξερε πολύ καλά τι θέλει να κάνει και μάλιστα ήδη είναι επιχειρηματίας αφού είναι ιδιοκτήτρια gastrobar στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης απ' όπου και κατάγεται αλλά και ενός vegeterian fast food με το αγαπημένο street food της ανατολής, το φαλάφελ, το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Η Άννα Παυλίδου όμως είναι και πολύ ερωτευμένη με τον Γιώργο, έναν νεαρό επιχειρηματία, ο οποίος δείχνει να είναι το άλλο της μισό. Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και μάλιστα η Ελληνίδα καλλονή έχει γεμίσει την προσωπική της σελίδα στο Instagram με φωτογραφίες τους από τα διάφορα ταξίδια τους. Από τους αγαπημένους τους προορισμούς μάλιστα φαίνεται πως είναι το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι ενώ στην Ελλάδα λατρεύουν τις εξορμήσεις τους στη Σαντορίνη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Άννας Παυλίδου με τον αγαπημένο της Γιώργο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved