Heidi Klum: Μέρες και νύχτες στην Ελλάδα - Τα νυχτοπερπατήματα με την Κάιλι Μινόγκ
Models

Heidi Klum: Μέρες και νύχτες στην Ελλάδα - Τα νυχτοπερπατήματα με την Κάιλι Μινόγκ

Το ραντεβού της Χάιντι Κλουμ με τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ, τα νυχτοπερπατήματα με την Κάιλι Μινόγκ και τα πολύωρα γυρίσματα σε Αθήνα και Μύκονο.

Δεν είναι υπερβολή να τη χαρακτηρίσεις επαναστάτρια του catwalk.

Η Χάιντι Κλουμ είναι εκείνη "που στο παρελθόν εγκατέλειψε τον ισχυρό αλλά άπιστο άνδρα της F1 Φλάβιο Μπριατόρε ενώ ήταν έγκυος στο παιδί του και μάγεψε ως «άγγελος» στο σόου της Victoria's Secret με τη 17χρονη σήμερα πρωτότοκη κόρη της Λένι στα σπλάχνα της. Το supermodel έγραψε τη δική του Ιστορία στο σύμπαν της μόδας, περπατώντας χιλιόμετρα στις διεθνείς πασαρέλες και αποτελώντας πρότυπο ομορφιάς για τις γυναίκες, ενώ ενίοτε λατρεύτηκε από τους άνδρες όταν πόζαρε σε εμβληματικά εξώφυλλα, όπως αυτό του «Sports Illustrated Swimsuit Issue». Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε ταινίες, είναι ο ιθύνων νους πολλών ριάλιτι που σχετίζονται με τη μόδα όπως το «Germany's Next Top Model», που παρουσιάζει στη Γερμανία από το 2001, το «Projectn Runway» κ.ά., μανατζάρει νέα μοντέλα και πουλάει σε χρυσό το όνομα της σε πλήθος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Καθόλου τυχαία, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, με προσωπική περιουσία που, σύμφωνα με το «Forbes».

Η παρουσία της Χάιντι Κλουμ αναστάτωσε ευχάριστα την Αθήνα πριν από λίγες μέρες. Οι φωτογράφοι που κάλυπταν φωτογραφικά τη φετινή Εβδομάδα Μόδας αιφνιδιάστηκαν όσο λίγες φορές όταν την αντίκρισαν ξαφνικά έξω από το Ζάππειο. Η εξήγηση είναι απλή: ο επόμενος κύκλος του γερμανικού «Next Top Model» οδήγησε το supermodel στην Αθήνα. Μαζί με μία ολόκληρη στρατιά, η Χάιντι Κλουμ πρόκειται να συνεργατών και φυσικά με το team καλλονών που διαγωνίζονται, η Χάιντι Κλουμ πρόκειται να μείνει στη χώρα για άλλες περίπου 10 ημέρες. «Ηρθα στην Ελλάδα αφενός γιατί μου αρέσει και αφετέρου γιατί μπορούμε να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο του ριάλιτι με φυσιολογικά κόστη», δήλωσε η ίδια. Το γερμανικό κανάλι ProSieben, στο οποίο προβάλλεται ο τηλεοπτικός διαγωνισμός και έχει πάντα λόγο για τις τοποθεσίες όπου πραγματοποιούνται οι εκπομπές του, έδωσε εύκολα το πράσινο φως. Ακόμα και αν αμέσως μετά την Αθήνα, η Χάιντι Κλουμ και η παρέα της θα πετάξουν με εισιτήρια πρώτης θέσης για Λας Βέγκας, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός και θα ανακηρυχτεί η μεγάλη νικήτρια.

Η Central Athens S.Α., η ελληνική εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται η αντίστοιχη γερμανική, ήρθε γρήγορα σε επαφή με τη διοργανώτρια της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας, την Τόνια Φουσέκη, προκειμένου να της παραχωρηθεί το δικαίωμα να κάνει χρήση του Ζαππείου τις ίδιες ημέρες όπου έτρεχε η δική της διοργάνωση. Σε αυτό τον επιβλητικό χώρο στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η έναρξη του «GΝΤΜ», κάτι που αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα σημαντική διαφήμιση για τη χώρα μας, γι' αυτό και η παραχώρηση εγκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το πρόγραμμα της Χάιντι Κλουμ στην Αθήνα είναι κάτι παραπάνω από πιεστικό, αφού περιλαμβάνει απαιτητικά πολύωρα γυρίσματα όλη την ημέρα. Η εντυπωσιακή καλλονή, πάντως, κατάφερε να εφαρμόσει το περίφημο business & pleasure, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο για μια βόλτα με τον σύντροφό της στο ιστορικό κέντρο, όπου οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν να απολαμβάνει χωρίς τις ψηλοτάκουνες γόβες της τον περίπατο της στον πεζόδρομο του Θησείου.

Οσα κορίτσια την αναγνώρισαν και προσπάθησαν να την πλησιάσουν για να μιλήσουν μαζί της ή να αποσπάσουν μια selfie στάθηκε αδύνατον να τα καταφέρουν, αφού οι τέσσερις άντρες της προσωπικής της ασφάλειας είναι διαρκώς σε επιφυλακή ώστε να αποτρέπουν εγκαίρως οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια. Επιπλέον, η Χάιντι Κλουμ και ο σύζυγος της Τομ Κάουλιτζ, μουσικός των Τokio Hotel, είχαν την ευκαιρία να ξεκλέψουν λίγο χρόνο και να απολαύσουν τη θάλασσα και την ελληνική φιλοξενία στο ωραιότερο κομμάτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αφού οι δυο τους διαμένουν σε μία από τις ωραιότερες σουίτες του «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens».Οσοι έτυχε να βρίσκονται τις ίδιες μέρες στο resort είδαν το ζευγάρι να γεύεται ελληνικές νοστιμιές στην «Ταβέρνα» και σούσι στο διεθνώς διάσημο «Matsuhisa». H Κλουμ ήταν ευγενέστατη αλλά και γαλαντόμα με το προσωπικό, αφήνοντας γενναιόδωρα φιλοδωρήματα. Κάποια μέρα, μάλιστα, θέλησε να χαλαρώσει από τα εξαντλητικά γυρίσματα απολαμβάνοντας τις θεραπείες του spa. Η αναζωογονητική κούρα της ξεκίνησε με σάουνα και ολιγόλεπτο τζακούζι και ολοκληρώθηκε με ένα ανανεωτικό μασάζ από ειδικευμένους επαγγελματίες.

H Αθήνα δεν αποτέλεσε όμως, το μοναδικό location του «GNTM». Ξένο ριάλιτι χωρίς-Μύκονο, άλλωστε, δεν νοείται, ενώ η Χάιντι Κλουμ λατρεύει το νησί στο οποίο έχει βρεθεί πολλές φορές για διακοπές με διαφορετικούς κατά καιρούς συντρόφους. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε πολυφωτογραφημένα σημεία, όπως στο σημείο αναφοράς του νησιού, τους Μύλους, αλλά και σε δημοφιλείς παραλίες που πρωταγωνιστούν σε πολλά πλάνα. Το ξενοδοχείο «Semeli» φιλοξένησε την Κλουμ και τους επικεφαλής του «GΝΤΜ», αφού η αρχική σκέψη για διαμονή σε κάποια από τις υπερπολυτελείς επαύλεις του νησιού αποδείχτηκε πολυδάπανη, ακόμα και σε περίοδο off season. Οπως είναι γνωστό, το ριάλιτι μοντέλων φιλοξενεί και διασημότητες. Η έλευση λοιπόν και της Κάιλι Μινόγκ στην Ελλάδα δεν αποτέλεσε έκπληξη. Η λιλιπούτεια ποπ σταρ έμεινε επίσης στο «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», πραγματοποιώντας ταξίδι-αστραπή και στη Μύκονο.

Η Χάιντι και η Κάιλι νυχτοπερπάτησαν στα σοκάκια της Μυκόνου, αποφεύγοντας με κάθε τρόπο τους παπαράτσι, ενώ η Αυστραλή τραγουδίστρια που ενθουσιάστηκε με τη χώρα μας δήλωσε ότι θα επιστρέψει με τον σύντροφο της για διακοπές, πιθανότατα στη Μύκονο. Οσο για τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ, που θα κάνει κι αυτός guest εμφάνιση στο ριάλιτι, η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι του. Ο σταρ της γαλλικής μόδας όχι μόνο επισκέπτεται τη χώρα μας τακτικά εδώ και πολλά χρόνια, αλλά έχει και δικό του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι. Αυτή τη φορά, πάντως, θα συντροφεύσει τη Χάιντι Κλουμ στο ««Four Seasons Astir Palace Hotel Athens» για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Ο ρόλος του πρωτοποριακού μόδιστρου στον διαγωνισμό θα είναι να αξιολογήσει αλλά και να συμβουλεύσει τα υποψήφια top models για το πώς να επιτύχουν. Λέγεται, μάλιστα, ότι θα ντύσει με δημιουργίες του και κάποια από αυτά τα κορίτσια.

Η ομάδα του «GΝΤΜ» που αναμένεται να επιστρέψει από τη Μύκονο ενώ έχει προγραμματίσει μια νέα σειρά γυρισμάτων στην Αθήνα. Ηδη ετοιμάζεται ο χώρος του Παλαιού Αεροδρομίου στο Ελληνικό με ένα σκηνικό που θα αφήσει εποχή. Μια στρατιά από Ελληνες κατασκευαστές εργάζονται υπό τις οδηγίες των ξένων σκηνοθετών που συνοδεύουν την Κλουμ, αφού η εταιρεία Red Seven που υπογράφει το project δεν κάνει εκπτώσεις όσον αφορά την εικόνα του. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία με τη σειρά τους εκτοξεύουν τα διαφημιστικά έσοδα. Εκείνο, πάντως, που πουλάει ακόμα περισσότερο από το ριάλιτι μόδας με τις αψιμαχίες και τις δύσκολες αποστολές, είναι η ίδια η παρουσιάστριά του που με έξυπνο τρόπο έχει χτίσει τον προσωπικό της μύθο. Εκτός από ένα εκθαμβωτικό supermodel και μητέρα τεσσάρων παιδιών, πρόκειται για μια γυναίκα που δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες της «ωραίας» αλλά αποδείχτηκε και μια δαιμόνια επιχειρηματίας. Ακόμη και η εξαιρετικά επιτυχημένη και επιλεκτική Τάιρα Μπανκς, που δημιούργησε το «Αmerica's Next Top Model» -από το οποίο προέκυψαν και τα αντίστοιχα τηλεοπτικά σόου σε διάφορες άλλες χώρες, μεταξύ τους και η δική μας-, παρουσιάζοντας το επί 24 συνεχόμενες σεζόν βλέπει στα μάτια της Κλουμ μια πολύτιμη συνεργάτιδα.

Πηγή:Gala

Διαβάστε επίσης:

Heidi Klum: Η topless πόζα στη Μύκονο που «ξεσήκωσε» το Instagram

Η τραγουδίστρια Τίνα Μελά υποστηρίζει πως έπεσε θύμα απαγωγής από πελάτη νυχτερινού κέντρου (video)

Super Κατερίνα: Χαμός για την αμοιβή της Παναγιώταρου που έπαιρνε πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved