Μις Υφήλιος 2021: Από την Ινδία η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο
instagram
Models

Μις Υφήλιος 2021: Από την Ινδία η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

Μις Υφήλιος 2021: Από την Ινδία είναι η νέα βασίλισσα της ομορφιάς αφού η Χαρνάαζ Σάντου στέφθηκε «Miss Universe 2021» («Μις Υφήλιος 2021»), την Κυριακή (12/12)!

Η δική Σοφία Αραπογιάννη που εκπροσωπούσε την Ελλάδα δεν μπήκε στο top 16 του διαγωνισμού ομορφιάς.

Ο 70ός διαγωνισμός ομορφιάς Μις Υφήλιος 2021 έγινε την Κυριακή (12/12), στο Εϊλάτ του Ισραήλ και το στέμμα πήρε η Χαρνάαζ Σάντου που εκπροσώπησε την Ινδία.

H Ελληνίδα Σοφία Αραπογιάννη δεν κατάφερε να μπει στο top 16 μεταξύ 80 κοριτσιών απ' όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη θέση ήρθε Νάντια Φερέιρα από την Παραγουάη και στην τρίτη η Λαλένα Μσουάνε από τη Νότια Αφρική. Το top 5 έκλεισε με τις υποψήφιες από την Κολομβία (Βαλέρια Άγιος) και τις Φιλιππίνες (Μπεατρίς Γκόμεζ).

Η 21χρονη Χαρνάαζ Σάντου με ύψος 1,76 μ. είναι η τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα της «Miss Universe» στην ιστορία, καθώς είχαν προηγηθεί η Σουσμίτα Σεν το 1994 και, έξι χρόνια αργότερα, η Λάρα Ντούτα.

Όσον αφορά την Σοφία Αραπογιάννη είναι μόλις 22 ετών, με καταγωγή από το πανέμορφο νησί της Ιθάκης, και σπουδάζει εμποροπλοίαρχος στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού. Το μοντέλο μιλάει δύο γλώσσες (Αγγλικά και Ισπανικά), έχει ύψος 1,74 μ. και είναι 50 κιλά.

Στις πρώτες της δηλώσεις η καλλονή από την Ινδία είπε πως ότι καταφέρνει το κάνει γιατί πιστεύει στον εαυτό της και τις δικές της δυνάμεις. Μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να μην ασχολείται με ασήμαντα πράγματα.

Δείτε την καλλονή που κατάφερε να είναι η βασίλισσα της ομορφιάς στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved