Μπουμπούρακας: Δες πώς είναι και τι κάνει σήμερα το μοντέλο που άφησε εποχή τη δεκαετία των ‘90s
Models

Μπουμπούρακας: Δες πώς είναι και τι κάνει σήμερα το μοντέλο που άφησε εποχή τη δεκαετία των ‘90s

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας, το μοντέλο που άφησε εποχή τη δεκαετία του '90, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το μόντελινγκ, τη σχέση με τη σύζυγό του και τον Θεό

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας υπήρξε το super model της δεκαετίας του ’90 και πλέον άνοιξε μαγαζί με boho ρούχα. Η σύζυγός του ήταν στυλίστρια και κάπως έτσι γεννήθηκε αυτό το project με τις boho δημιουργίες.

Με σπουδές βοηθού μικροβιολόγου και οδοντοτεχνίτη, εκείνο που τελικά τον κέρδισε ήταν το μόντελινγκ: «Έχω δουλέψει στη Νέα Υόρκη με την Ζιζέλ για τους Dolce Gabbana. Η Ζιζέλ ήταν πολύ κουλ άτομο, χαριτωμένη, υπάρχουν και πιο ωραίες για μένα. Και με την Λετίσια Κάστα συνεργαστήκαμε, δεν σημαίνει ότι κάνεις παρέα», είπε και πρόσθεσε ότι στο εξωτερικό δεν λέει ότι ήταν μοντέλο, αλλά… κρεοπώλης.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως το 2017 κουρεύτηκε και ξυρίστηκε, με τη σύζυγό του να μην τον αναγνωρίζει και να έχουν… ντράβαλα για δύο ημέρες. Όπως δήλωσε, η γυναίκα του δεν τον ζηλεύει και αναφέρθηκε στη γνωριμία τους:

«Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε στο αεροπλάνο. Τόσα χρόνια δεν έτυχε κάτι καλό στα καθίσματα γύρω γύρω, ήταν μία και καλή».

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας μίλησε και για τη σχέση του με τον Θεό: «Ο Θεός με έχει συναντήσει από πολύ μικρή ηλικία. Έχω πολύ καλή επαφή, πιστεύω και είχα παέι στο Άγιο Όρος», αποκάλυψε.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Mega Καλημέρα

Διαβάστε επίσης

GNTM: Τελευταία εξέλιξη! Αυτά τα άτομα συζητούν για τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Παρασκευάς Μπουμπούρακας: «Αισθάνομαι πολίτης του κόσμου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved