Συγκλονίζει η Linda Evangelista:Δείχνει το πρόσωπό της:«Παραμορφώθηκα βάναυσα, ορίστε τι μου συνέβη»
Models

Συγκλονίζει η Linda Evangelista:Δείχνει το πρόσωπό της:«Παραμορφώθηκα βάναυσα, ορίστε τι μου συνέβη»

Η Linda Evangelista εδώ και πέντε χρόνια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, μετά την παραμόρφωση που υπέστη εξαιτίας ενός συνδρόμου έπειτα από μια αισθητική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. 

Μετά από πέντε χρόνια λοιπόν «σπάει» τη σιωπή της και μέσα από το νέο τεύχος του περιοδικoύ People, ανοίγει την καρδιά της και δείχνει τα «σημάδια» της τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.

«Μου άρεσε πολύ να βρίσκομαι στην πασαρέλα. Τώρα φοβάμαι να πέσω πάνω σε κάποιον γνωστό μου», λέει και συνεχίζει: «Δεν μπορώ να ζήσω άλλο έτσι, κρυμμένη και ντροπιασμένη. Απλά δεν μπορούσα να ζήσω άλλο με αυτόν τον πόνο. Είμαι πρόθυμη να μιλήσω επιτέλους».

Όπως αναφέρει, οι επεμβάσεις που έκανε είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα και οι παρενέργειες είναι εμφανείς, καθώς έχουν παραμορφώσει το πρόσωπό της. Μάλιστα, κατέθεσε μήνυση και διεκδικεί 50εκατ. δολάρια από τους γιατρούς που την έκαναν αγνώριστη.

«Προσπάθησα να σταματήσω τα γηρατειά μου. Νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος, το σώμα μου παραμορφωνόταν και φαινόταν κρεμασμένο. Προσπάθησα να κάνω δίαιτα και να γυμναστώ, όμως τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Πήγα στον γιατρό μου και μου είπε ότι πάσχω από υπερπλασία του λίπους και θα χρειαστώ κρυολιπόλυση. Έκανα τρεις νομίζω και ακόμα δεν είδα τα επιθυμητά αποτελέσματα», δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε είναι βάναυσο αυτό που περνάει καθώς δεν μπορεί καν να φορέσει τα ρούχα της, αν από μέσα δεν φοράει μία ειδική ζώνη. Εξηγεί πως όταν το ύφασμα έρχεται σε επαφή με κάποια σημεία του σώματός της, αιμορραγεί.

«Το λίπος είναι σκληρό σε κάποια σημεία, μου έχει κάνει εξογκώματα, τα οποία όταν ακουμπάνε σε κάποιο ύφασμα και δημιουργείται τριβή, ματώνω. Δεν μπορώ πλέον, ούτε να σηκώσω ψηλά χέρια μου, με πονάνε. Δεν κοιτάζομαι πλέον, στον καθρέφτη. Αυτό που βλέπω δεν είμαι εγώ», είπε και πρόσθεσε:

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανα τίποτα. Γιατί να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα στους εαυτούς μας; Γνώριζα ότι κάποια στιγμή θα γεράσω. Αλλά δεν σκεφτόμουν ότι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου πλέον. Όχι μόνο εμφανισιακά. Όλη αυτή η ιστορία με άλλαξε σαν άνθρωπο. Νιώθω λες και η Linda πέθανε, την σκότωσα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved