Μέγκι Ντρίο: Περπάτησε στο catwalk της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού!
Models

Μέγκι Ντρίο: Περπάτησε στο catwalk της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού!

Η Μέγκι Ντρίο ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι προκειμένου να λάβει μέρος ως μοντέλο στην εβδομάδα μόδας της Γαλλικής πρωτεύουσας. 

Από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 8 Μαρτίου, οι απανταχού λάτρεις της μόδας και όσοι την υπηρετούν, βρέθηκαν στη γαλλική πρωτεύουσα για την παρουσίαση των νέων κολεξιόν γυναικείου ενδύματος.

Η Μέγκι Ντρίο λοιπόν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο GNTM ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι προκειμένου να περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων brands παγκοσμίως και να παρουσιάσει τις νέες κολεξιόν τους.

Η εκρηκτική καλλονή διανύει περίοδο πένθους μετά τον χαμό της μητέρας της από κορονοϊό και για ένα διάστημα έδειχνε να έχει επιλέξει μία πιο εσωστρεφή συμπεριφορά. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως επρόκειτο για το πιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Η ζωή όμως συνεχίζεται και η ίδια έπρεπε να συνεχίσει την πορεία της στο μόντελινγκ που τόσο πολύ αγαπά. Έτσι, εφόσον είναι περιζήτητη και έκλεισε αρκετές δουλειές για την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, έφυγε για τη γαλλική πρωτεύουσα. Λίγο πριν, είχε βρεθεί στο Μιλάνο όπου είχε κλείσει επίσης δουλειές για να εμφανιστεί σε πασαρέλες.

Και φυσικά, ανέβασε φωτογραφίες από τις... περιπέτειές της στα παρασκήνια των ντεφιλέ στα οποία συμμετείχε.

Η Μέγκι εμφανίστηκε εντυπωσιακή στο catwalk και μαγνήτισε τα βλέμματα με την παρουσία της.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved