Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Πενηντάρισε και παραμένει μια κούκλα! Δες πώς είναι σήμερα
Models

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Πενηντάρισε και παραμένει μια κούκλα! Δες πώς είναι σήμερα

Το άλλοτε super model που φιγουράριζε στα πρωτοσέλιδα μεγάλων περιοδικών, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα μεγάλωσε παραμένει μια κούκλα!

Στα πενήντα της χρόνια δεν έχει χάσει τίποτα από τη λάμψη της, τη φρεσκάδα της και τη γοητεία της. Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ζει πλέον τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της αφού την ευτυχία της ολοκλήρωσε ο ερχομός της κόρης της.

Η ίδια πρόσφατα μοιράστηκε με τους followers της μια απίθανη φωτογραφία με την κόρη της.

«Η ευτυχία δίπλα σου…», έγραψε στη λεζάντα της. Η Αντριάνα είναι παντρεμένη από το 2014 με τον Αρμένιο επιχειρηματία Αντρέ Οχανιάν και στις 17 Αυγούστου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Δες πώς είναι σήμερα

Όσο για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της αψεγάδιαστη;

«Πλέον δεν έχω άγχος με τη ζυγαριά. Αλλά και δύο επιπλέον κιλά να πάρω, θα τα χάσω γρήγορα σε διάστημα μίας εβδομάδας… Φυσικά προσέχω. Είμαι στρατιώτης. Είναι πια για μένα τρόπος ζωής. Βρίσκομαι στο χώρο του μόντελινγκ σχεδόν 20 χρόνια. Ξέρω πια το σώμα μου και τις ανάγκες του. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν, σαφώς και είχα άγχος με τα κιλά μου. Θυμάμαι όταν ήμουν στην πρώτη γραμμή, η μάνατζέρ μου, μου τηλεφωνούσε κάθε μέρα και με ρωτούσε αν πήρα βάρος», είχε πει

Διαβάστε επίσης

Έγινε μανούλα στα 46 της η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

Η συγκλονιστική ιστορία της εγκύου Σκλεναρίκοβα! Είχε χάσει το μωρό της όταν ήταν επτά μηνών έγκυος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved