Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε την ανατροπή που δεν περίμενε κανείς- Έγινε ξανθιά!
Models

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε την ανατροπή που δεν περίμενε κανείς- Έγινε ξανθιά!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και το αποτέλεσμα ήταν εκείνο που μας εξέπληξε, μιας και εξακολουθεί να είναι μια κούκλα.

Το γνωστό μοντέλο και fashion expert μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό σε φωτογραφίες, που προκαλούν "εγκεφαλικά", μιας και είναι πολύ αποκαλυπτικές.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες από το ταξίδι της στη Τζαμάικα, πιο ανανεωμένη από ποτέ και όπως μπορούμε να καταλάβουμε, με μια διάθεση για αλλαγές. Η ίδια, ενώ μας έχει αποδείξει στο έπακρο ότι το στυλ της είναι ιδιαίτερο και προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη, έχουμε δει ότι στα μαλλιά και το χτένισμά της, δεν έχει τολμήσει κάποια μεγάλη αλλαγή, μιας και χρώμα της ήταν και εκείνο, που της ταίριαζε ήδη πάρα πολύ.

Αυτήν την φορά όμως, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την απόλυτη ανατροπή στην εμφάνισή της και το αποτέλεσμα ήταν το πιο εντυπωσιακό, αφού μας κατέπληξε. Η ίδια έγινε ξανθιά και το ανακοίνωσε μέσα από μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα την δημοσίευσής της: Risky business 🍌 #bananablonde

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία πουη δημοσίευσε με το νέο της look:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved