Ο Νικόλας από τη Γη της Ελιάς, Θοδωρής Μπουρδέκας σε ρόλο μοντέλου για το Celebrity Skin by Strepkos
Models

Ο Νικόλας από τη Γη της Ελιάς, Θοδωρής Μπουρδέκας σε ρόλο μοντέλου για το Celebrity Skin by Strepkos

Ο Θοδωρής Μπουρδέκας, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Γη της Ελιάς, πριν μερικά χρόνια πρωταγωνίστησε και σε καμπάνια του γνωστού σχεδιαστή. 

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό για τον "Νικόλα" του πολύ πετυχημένου σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega, είναι το ότι πριν επιλεγεί για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας σειράς, υπήρξε επί χρόνια και μοντέλο fitness και όχι μόνο.

Μόλις πριν δύο χρόνια επιλέχθηκε από τον γωνστό σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο, να είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του για τη σειρά του Celebrity Skin By Strepkos αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τον χαρακτήρα του και τον επαγγελματισμό του.

Ο Θοδωρής Μπουρδέκας με τον Δημήτρη Στρέπκο σε ένα διάλειμμα της φωτογράφησης

Τη φωτογράφηση τότε είχε κάνει ο ταλαντούχος Άκης Χρήστου και ο Θοδωρής έσκισε. Ο γνωστός σχεδιαστής τον επέλεξε μετά από πρόταση φίλου του και ακόμα και σήμερα διατηρεί φιλικές σχέσεις με το, Θοδωρή Μπουρδέκα για τον οποίον έχει μόνο να καλύτερα να πει.

Η υποκριτική τότε δεν ήταν στα πλάνα του. Εξάλλου έχει ο ίδιος δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό OK:

Με τον Ανδρέα Γεωργίου (σ.σ. σκηνοθέτη της σειράς) είχαμε γνωριστεί σε κοινή παρέα πριν από δύο χρόνια. Κάποια στιγμή λαμβάνω στο κινητό μου ένα screen shot με μια σκηνή. «Τι είναι αυτό;» τον ρωτάω, «θέλω να διαβάσεις τον ρόλο του Νικόλα και να μου στείλεις ένα βίντεο για να δω πώς τα λες» μου απαντάει.

Του έστειλα το βίντεο, μου έκανε κάποιες παρατηρήσεις και μου ζήτησε να του στείλω κι άλλα για να δει αν μπορώ να προσαρμόσω τον τόνο της φωνής μου ανάλογα με τον ρόλο.

Εγώ μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι περνάω από κάστινγκ, γιατί καλά καλά δεν γνώριζα τι ακριβώς κάνει στην τηλεόραση ο Ανδρέας! Ούτε Μπρούσκο έχω δει ούτε Τατουάζ και δεν είχε τύχει στις κουβέντες που είχαμε κάνει μέχρι τότε να μου πει ότι είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός. «Γιατί γίνεται όλο αυτό;» του λέω και μου απαντάει: «Θα σου πω σε μερικές μέρες, θέλω μόνο να ξέρω αν είσαι διαθέσιμος από τον Απρίλιο (σ.σ. του 2021) και μετά».

Μου εξήγησε ότι είχε ολοκληρωθεί το κάστινγκ και είχε μείνει ο ρόλος του Νικόλα. Πραγματικά, κάποιες μέρες μετά μου λέει: «Ο ρόλος είναι δικός σου. Μπορείς να έρχεσαι στην Κύπρο» (σ.σ. όπου γίνονται τα γυρίσματα)».

Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας νέος δρόμος για εκείνον. Ένας δρόμος δύσκολος καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος στην αρχή έκανε πάρα πολλά λάθη και ακόμα μαθαίνει.

Ως μοντέλο πάντως, τα πήγαινε εξαιρετικά καλά αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved