Ζιζέλ Μπούντχεν: Οι καταχρήσεις, οι κρίσεις πανικού και η τραυματική εμπειρία σε επίδειξη μόδας
Models

Ζιζέλ Μπούντχεν: Οι καταχρήσεις, οι κρίσεις πανικού και η τραυματική εμπειρία σε επίδειξη μόδας

Το τοπ model, Ζιζέλ Μπούντχεν έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την αρχή της καριέρας της.

Αισθάνεται καλύτερα ως 40άρα και της φαίνεται! Η Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη βρετανική «Vogue», δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι έκλεισε τα 41 νιώθει ότι βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημα της.

«Νομίζω ότι νιώθω καλύτερα στα 40 από ό,τι στα 20 μου, όχι μόνο σωματικά, γιατί όλοι λένε ότι ζωή τελειώνει μετά τα 40 κι εγώ αισθάνομαι ότι τώρα μόλις ξεκινάω. Φαινομενικά, έδειχνα ότι τα είχα όλα και ήμουν μόλις 22 ετών. Εσωτερικά, όμως, ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο. Ξεκινούσα τη μέρα μου με mocha frappuccino με κρέμα γάλακτος και τρία τσιγάρα, και μετά έπινα ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ. Φαντάσου τι γινόταν στο μυαλό μου» αποκάλυψε η διάσημη Βραζιλιανά, αποκαλύπτοντας ότι υπέφερε από κρίσεις πανικού και στρες.

Κάποια στιγμή πείστηκε να ζητήσει βοήθεια από έναν ομοιοπαθητικό, που την έβαλε σε αυστηρό πρόγραμμα αποτοξίνωσης από ζάχαρη, σιτηρά, γαλακτοκομικά, καφεΐνη, αλκοόλ και τσιγάρο. «Τον θυμάμαι να με ρωτάει: ‘’Θέλεις να ζήσεις; Είναι τόσο απλό"» είπε η Ζιζέλ, αλλάζοντας έκτοτε lifestyle.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξη αποκάλυψε ότι η πιο τραυματική στιγμή στην καριέρα της ήταν στα 18 της, όταν της ζητήθηκε να φορέσει ένα πολύ αποκαλυπτικό ρούχο στην πασαρέλα του Alexander McQeen, κάτι για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένη.

«Ήταν από τις πιο τραυματικές στιγμές. Πήγα στο σόου και ρώτησα τι θα φορέσω. Ήξερα λίγα αγγλικά εκείνη την περίοδο, αλλά δεν καταλάβαινα τα μισά από όσα μου έλεγαν και υποκρινόμουν ότι καταλάβαινα» αναφέρει, λέγοντας πως, όταν της έδειξαν το σχεδόν topless ρούχο που έπρεπε να φορέσει, ξέσπασε σε κλάματα, προκαλώντας πανικό στον make up artist.

Σε ότι αφορά τη ζωή της σήμερα με τον Τομ Μπρέιντι, λέει ότι δεν είναι «παραμυθένια», όπως ίσως φαντάζονται κάποιοι, αφού εκείνος είναι προσηλωμένος στην καριέρα του και εκείνη στη φροντίδα των παιδιών.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Gisele Bundchen: Αφιερωμένη στη μητρότητα

Ζιζέλ Μπούντχεν: Κορμάρα και στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Gisele Bundchen: Φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved