GNTM: Σοφία Χατζηπαντελή: Ο εφιάλτης όταν δεχόταν απειλές για τη ζωή της και ο άντρας στο πλευρό της
Models

GNTM: Σοφία Χατζηπαντελή: Ο εφιάλτης όταν δεχόταν απειλές για τη ζωή της και ο άντρας στο πλευρό της

GNTM: Ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της τηλεόρασης την επόμενη σεζόν που αναμένεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα είναι σίγουρα η Σοφία Χατζηπαντελή που θα βλέπουμε στο ριάλιτι μοντέλων. 

Όπως ανακοινώθηκε και επισήμως από το Star, το νεαρό μοντέλο από την Κύπρο θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας μέσα από το GNTM.

Το διεθνές μοντέλο θα είναι η guest κριτής κατά τη διάρκεια των audition και η αλήθεια είναι πως διαθέτει πολύ πλούσιο βιογραφικό!

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή χαράζει το δικό της δρόμο προς την αποδοχή της διαφορετικότητας. Έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της. ‘Έχει ξεκινήσει το #UnibrowMovement, ένα body positive κίνημα, που αγνοεί τα «πρέπει» και προωθεί την ομορφιά χωρίς καλούπια και την ελευθερία των ανθρώπων να αισθάνονται αυτοπεποίθηση με κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους αλλά και να κάνουν ό,τι θέλουν ώστε να μοιάζουν όπως θέλουν. Έχει φωτογραφηθεί σε διεθνή περιοδικά όπως, Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, New York Times και Vanity Fair και έχει δουλέψει με κορυφαίους σχεδιαστές, όπως με τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

Δεν υπήρξαν βέβαια όλα ρόδινα στη ζωή της και την καριέρα της μέχρι σήμερα.

Όπως είχε αποκαλύψει το gossip-tv τον Μάρτιο του 2019, το μοντέλο, που έγινε διάσημο για τα ενωμένα φρύδια του, είχε παραδεχτεί στην εκπομπή «Goodmorning Britain» του Πιρς Μόργκαν, πως στα social media τη βομβάρδιζαν με κάθε είδους εχθρικές συμπεριφορές και σχόλια για την εκκε­ντρική εμφάνισή της.

«Δέχομαι πολ­λές απειλές για τη ζωή μου. Προσπαθώ να μην τα διαβάζω όλα, άλλω­στε πολλοί μου τα λένε όταν γράφο­νται, προφα­νώς και δεν έχω την υπομονή να δια­βάζω το σχόλιο του καθενός...» είχε πει μεταξύ άλλων, η 25χρονη σήμερα καλλονή.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώ­τησε αν ο σύντροφός της Ζακ Αποστόλου, φωτογράφος με έδρα το Λονδίνο, ήταν φαν των φρυδιών της, εκείνη είχε απαντήσει:

«Τα λατρεύει. Είχε και αυτός μονόφρυδος όταν ήταν μικρός, Εγώ τα βάφω βέβαια. Γενικά είναι σκούρα, αλλά όχι τόσο, οπότε κάθε φορά που τα βάφω ασχο­λείται πάρα πολύ με αυτό που κάνω».

Η ιδρύτρια του κινήματος #UnibrowMovement είχε αποκαλύψει επίσης πως η ιδιαίτερη εμ­φάνισή της είχε προκύψει τυχαία το 2014, όταν αποπειράθηκε να βάψει τα φρύδια της και κατά λάθος τα έκανε μαύρα.

Ο Ζακ της καρδιάς της

Ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της και τη συμβουλεύει σε κάθε της κίνηση είναι ο Ζακ Αποστόλου, γνωστός φωτογράφος διεθνώς ο οποίος έχει για έδρα του τη βρετανική πρωτεύουσα. Οι δυο τους απολαμβάνουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα εκείνη ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την κοινή τους ζωή που είναι γεμάτη έρωτα, παιχνίδι και πάθος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved