Deva Cassel: Είναι ολόιδια η μαμά της, Monica Bellucci - Μάγεψε περπατώντας στην πασαρέλα
Models

Deva Cassel: Είναι ολόιδια η μαμά της, Monica Bellucci - Μάγεψε περπατώντας στην πασαρέλα

Είναι η πανέμορφη 17 κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel, Deva Cassel και ακόμη κι αν δεν την ήξερες βλέποντάς την, θα καταλάβαινες πως είναι κόρη της καθώς είναι ολόιδιες.

To κορίτσι αυτό αποτελεί τη νεότερη εκδοχή της διάσημης μητέρας της και όπως φαίνεται το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά.

Η κόρη μιας από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη βαδίζει στα βήματα της μαμάς της, αφού ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling στα 13 της και μάλιστα στα 15 της είχε αποτελέσει το νέο πρόσωπο της καμπάνιας των Dolce & Gabana και του καινούργιου αρώματος που λανσάρει το brand.

Βλέποντάς την, διαπιστώνεις αμέσως ότι έχει κληρονομήσει τα εντυπωσιακά γονίδια της μητέρας της. Μεγάλα εκφραστικά μάτια, σαρκώδη χείλη, πλούσια μαύρη κόμη και ανεπιτήδευτο sex appeal συνθέτουν τη νέα «Μonica».

Πρόσφατα η πανέμορφη Deva περπάτησε πάλι στην πασαρέλα και αποθεώθηκε καθώς εντυπωσίασε τόσο με την ομορφιά της όσο και με την κορμοστασιά της.

Αυτό φυσικά που όλοι παρατήρησαν ήταν η εξωπραγματική ομοιότητα με την μητέρα της.

Δες την στη gallery

«Είμαι γλυκιά μητέρα. Όπως έχει πει η συγγραφέας Ελιζαμπέτ Μπαντεντέρ, "Όταν ρωτήθηκα τι σημαίνει να είσαι καλή μητέρα, η απάντηση έχει ως εξής: μην τρέμεις στις δυσκολίες των παιδιών σου". Συμφωνώ», προσθέτει.

«Έτσι ακριβώς είναι», συνεχίζει. «Πάντα ήταν ελεύθερη, παίρνει αεροπλάνα μόνη της από τα 13 και μιλάει πέντε γλώσσες. Την έχετε δει; Δεν την τρομάζει τίποτα», λέει για την κόρη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved