Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το μοντέλο που βρέθηκε νεκρό - Η τραγωδία της οικογένειας
Models

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το μοντέλο που βρέθηκε νεκρό - Η τραγωδία της οικογένειας

Συγκλονίζουν οι μαρυτυρίες για το γνωστό φωτομοντέλο που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους.

Την άτυχη κοπέλα, η οποία είχε συνεργαστεί με δεκάδες κορυφαίους σχεδιαστές μόδας της χώρας μας, βρήκε η οικιακή βοηθός που πήγε να καθαρίσει το σπίτι. Όταν αντίκρισε την γυναίκα νεκρή ειδοποίησε αμέσως της αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η τραγωδία της οικογένειας

Πριν αρκετά χρόνια ο αδερφός της κοπέλας αυτοκτόνησε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Μετά από αυτή την απώλεια η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν μερικούς μήνες πέθανε ο πατέρας της ενώ πριν τρεις μέρες πέθανε και ο παππούς της

Η μητέρα της, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η κοπέλα μετά την αυτοκτονία του αδερφού της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλεύθηκε δύο φορές στο ψυχιατρικό ίδρυμα της Τρίπολης. Δύο φορές στο παρελθόν προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Την τελευταία φορά πήδηξε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα της. Μετά από πολυωρα χειρουργεία, τα προβλήματα δεν αποκαταστάθηκαν πλήρως. Από τότε είχε κάποια κινητικά προβλήματα.

Η άτυχη γυναίκα, όπως λένε κάτοικοι στο Loutrakiblog.gr ήταν ηλικίας 43 ετών πανέμορφη, πρώην φωτομοντέλο που είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους Ελληνες σχεδιαστές. Ενα κορίτσι καλόψυχο και ευαίσθητο, λένε οι γείτονες, που δεν άντεξε τα χτυπήματα της μοίρας και το ξεκλήρισμα της οικογένειας. Η απώλεια του αγαπημένου της αδερφού τη συντάραξε, δε μπόρεσε να ξεπεράσει το χαμό του…ενώ τα χτυπήματα της μοίρας στην οικογένεια ήταν απανωτά.. Η απώλεια του αγαπημένου της παππού, πριν τρεις ημέρες και η αρρώστια της μητέρας της, φαίνεται να έδωσαν τη χαριστική βολή στην 43χρονη.

Μάλιστα, η γυναίκα που την περιποιόταν και της έδινε φαγητό, τις τελευταίες μέρες το άφηνε έξω από την πόρτα γιατί η 43χρονη δεν ήθελε να μιλά σε κανένα..

Αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για να διελευκανθούν τα αίτια του θανάτου της

Με το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δίνοντας πληροφορίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved