Mary Vitinaros: «Το μόντελινγκ θέλει γερό στομάχι»
Models

Mary Vitinaros: «Το μόντελινγκ θέλει γερό στομάχι»

Όσο ρηχό κι αν ακούγεται, το πρώτο πράγμα που, θες -δε θες, παρατηρείς στη Mary Vitinaros είναι το ύψος της.

Αλλά, ευτυχώς, δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό της που κερδίζει τις εντυπώσεις. Μπορείς, για παράδειγμα, να συμπεράνεις ότι η 30χρονη Ελληνοαυστραλή είναι μια γυναίκα που διαπνέεται από τόλμη -έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο από τα 20 της, αρχίζοντας σε κάθε νέα πόλη τη ζωή της από την αρχή-, διακατέχεται από πίστη στα όνειρά της -βαθιά μέσα της ήξερε ότι κάποια μέρα θα συμμετείχε στο GNTM και θα εγκαθίστατο στην πατρίδα των παππούδων της- και χαρακτηρίζεται από απαράμιλλη επιμονή.

Για το τελευταίο δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από τη γλώσσα της που πηγαίνει ροδάνι στα ελληνικά, μολονότι άρχισε να τα φρεσκάρει μόλις τους τρεις τελευταίους μήνες.

Είναι δύσκολο για μια αρχετυπικά γυναίκα, ψηλή, αδύνατη, ξανθιά, να υπάρχει στο μόντελινγκ σε μια εποχή που όλοι αναζητούν το diversity;

«Αν το καλοσκεφτείς, σε καθέναν μας υπάρχει το στοιχείο του diversity. Σε μένα, ας πούμε, το diverse στοιχείο θα μπορούσε να είναι η ηλικία μου. Είμαι 30 χρόνων και ακόμα συνεχίζω να δουλεύω, κόντρα στην πεποίθηση ότι το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης. Θυμάμαι όταν ξεκίνησα να μου λένε ότι είχα καμπύλες, ότι είχα μεγάλο στήθος, μεγάλους γοφούς. Τώρα βλέπω πως η αποδοχή στους διαφορετικούς σωματότυπους είναι μεγαλύτερη. Και χαίρομαι που πηγαίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Θα άλλαζες πράγματα πάνω σου επειδή σου το ζήτησαν για να πάρεις μια δουλειά;

«Οχι, ποτέ δεν θα το έκανα. Είμαι η Mary Vitinaros και είμαι εντάξει με αυτό. Και ακόμα κι αν δεν με θέλει κάποιος για μια δουλειά είναι ΟΚ και αυτό. Ολα είναι στο πρόγραμμα».

Είναι δύσκολη δουλειά το μόντελινγκ;

«Εχει τα πολύ ωραία κομμάτια. Τα ταξίδια, τα πάρτυ, την επικοινωνία με τους ανθρώπους Αλλά υπάρχουν και τα δύσκολα. Οταν έμενε στη Νέα Υόρκη δούλευα το λιγότερο 4 ημέρες την εβδομάδα. Μερικές φορές στο τέλος της ημέρας τα πόδια μου ήταν απίστευτα πρησμένα γιατί κάναμε 80 λήψεις χωρίς σταματημό Θυμάμαι μια φορά πήγα από τη Νέα Υόρκη στο Σίδνεϊ για μια καμπάνια μαγιό δούλεψα εκεί τρεις μέρες, επέστρεψα στις ΗΠΑ, δούλεψα άλλες δύο ημέρες, γύρισα για λίγες ώρες σπίτι για να αλλάξω βαλίτσες και έφυγα για το Τελ Αβίβ. Στο αεροπλάνο ανέβασα πυρετό. Ήμουν άρρωστη για 4 ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, δούλευα. Το μόντελινγκ θέλει γερό στομάχι. Ούτως ή άλλως, ακούς συνέχεια αρνητικά πράγματα για τον εαυτό σου», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved