Mary Vitinaros: «Στο GNTM θα ζήσεις εμπειρίες που δεν μπορείς να τις ζήσεις πουθενά»
Models

Mary Vitinaros: «Στο GNTM θα ζήσεις εμπειρίες που δεν μπορείς να τις ζήσεις πουθενά»

H Mary Vitinaros είναι μια γυναίκα που διαπνέεται από τόλμη -έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο από τα 20 της, αρχίζοντας σε κάθε νέα πόλη τη ζωή της από την αρχή-, διακατέχεται από πίστη στα όνειρά της.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο αν θα ήθελε να ζει πλέον κάπου σταθερά αλλά και ποιο είναι τελικά το νόημα στο να συμμετέχει μια γυναίκα στο GNTM.

Σου έχει λείψει να έχεις μια σταθερή βάση, τους φίλους σου, μια εστία;

«Το καλό είναι ότι έχω φίλους σε όλο τον κόσμο. Η αλήθεια είναι όμως ότι μου λείπουν οι φίλες μου και η οικογένειά μου. Με την κολλητή μου στη Νέα Υόρκη μέναμε μαζί έξι χρόνια. Είναι κι εκείνη μοντέλο. Μιλάμε κάθε μέρα. Την έχω σαν αδελφή μου. Γνωριστήκαμε στο Μαϊάμι. Εμενα με την booker μου κι εκείνη μου πρότεινε να μείνω μαζί με μια άλλη κοπέλα. Από την πρώτη στιγμή πέσαμε πολύ με την Ελιάνα. Λίγο καιρό μετά βρήκα πρακτορείο στη Νέα Υόρκη κι έπρεπε να μετακομίσω εκεί μέσα σε λίγες ημέρες. Τότε η Ελιάνα μού πρότεινε να μείνω με εκείνη και τον φίλο της για μια-δυο εβδομάδες! Τελικά έμεινα έξι χρόνια. Η φίλη μου χώρισε με το αγόρι της και το σπίτι έμεινε τελικά σε εμάς»

Πού θα ήθελες να ζεις;

«Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα της ζωής μου. Δεν ξέρω. Αλλά νομίζω ότι τώρα μπορώ να μείνω στην Ελλάδα».

Έχεις κάποια πολύ ελληνική συνήθεια;

«Δεν νομίζω. Δεν πίνω ούτε καφέ. Αυτή την εποχή βέβαια που έχω τα βραδινά γυρίσματα του GNTM έχω πιει όσο καφέ δεν έχω πιει σε όλη τη ζωή μου».

Ποια θεωρείς τη μεγαλύτερη δουλειά σου;

«Η καμπάνια της Guess υπήρχε πάντα στο μυαλό μου. Οταν το κατάφερα ήμουν πολύ χαρούμενη. Και η συνεργασία συνεχίζεται. Μόλις τελειώσαμε μια νέα παγκόσμια καμπάνια στο Λας Βέγκας. Ηταν σαν όνειρο, παρότι οι μέρες ήταν πολύ κουραστικές».

Έχει νόημα το GNTM για μια γυναίκα που φιλοδοξεί να γίνει μοντέλο;

«Πάρα πολύ. Στο παιχνίδι θα ζήσεις εμπειρίες που δεν μπορείς να τις ζήσεις πουθενά αλλού. Κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα, αντιμετωπίζεις διαρκώς ένα νέο challenge και έτσι αναγκαστικά μαθαίνεις πιο γρήγορα. Εννοείται ότι μέσω της τηλεόρασης σε βλέπουν και υποψήφιοι πελάτες. Μια εβδομάδα στο σπίτι είναι σαν έξι μήνες στην αληθινή αγορά».

Οι διαγωνιζόμενες σ’ αγαπάνε;

« Νομίζω πως ναι. Αλλά τις αγαπώ κι εγώ. Πιστεύω πως για να εισπράξεις το καλύτερο από τους ανθρώπους πρέπει να τους δώσεις κι εσύ το καλύτερό σου», εξομολογείται στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved