Σταρ Ελλάς Σαμάνθα Μίσοβιτς: «Συζώ αλλά δεν θα παντρευτώ»
Models

Σταρ Ελλάς Σαμάνθα Μίσοβιτς: «Συζώ αλλά δεν θα παντρευτώ»

Η νέα Σταρ Ελλάς, Σαμάνθα Μίσοβιτς, μιλάει για την κατάκτηση του τίτλου ομορφιάς, για το πάθος της με το τάε κβον ντο, τη συμμετοχή της στο «Big Brother», αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που πήρα τον τίτλο. Δεν το περίμενα και θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κ. Πάνο Ζήνα και την ομάδα του, γιατί, αν δεν ήταν όλοι αυτοί, δεν θα ήμουν στη διοργάνωση, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την κριτική επιτροπή», τονίζει αρχικά και μας αποκαλύπτει τη βασική της απασχόληση.

«Αυτήν τη στιγμή ασχολούμαι με τον χώρο του μόντελινγκ και με το τάε κβον ντο επαγγελματικά. Ήταν ένα άθλημα που είχε επιλέξει ο αδελφός μου και εγώ, κοριτσάκι 5 ετών, ακολούθησα τα βήματά του. Έτσι, το αγάπησα και έμεινε στη ζωή μου», υπογραμμίζει, ενώ μιλά για τον σύντροφό της, Ανδρέα, που βρισκόταν μαζί της στα καλλιστεία.

«Με τον Ανδρέα εργαζόμασταν στο ίδιο μαγαζί. Εγώ ήμουν barwoman και εκείνος υπεύθυνος καραόκε. Κάποια στιγμή ο φίλος του, που ήταν d.j., έβαλε ένα τραγούδι να παίξει και με ρώτησε αν μου αρέσει. Απάντησα "ναι", αλλά δεν το είχα ξανακούσει, και μετά μου είπαν ότι τραγουδούσε ο Ανδρέας, γιατί ήταν δικό του τραγούδι. Έτσι πιάσαμε συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Είμαστε πολύ καλά, συζούμε εδώ και δύο χρόνια», αναφέρει, ενώ είναι ξεκάθαρη για το θέμα του γάμου. «Είναι νωρίς ακόμα. Είναι πολύ μεγάλα βήματα αυτά». Όσο για το «Big Brother» και τη συμμετοχή της σε αυτό; «Με δήλωσε ο σύντροφός μου χωρίς να το ξέρω, μέχρι που με πήραν για το casting. Είδε ότι τα περνούσα και με έπεισε να πάω, διότι πίστευε ότι θα με βοηθούσε», αναφέρει η πανέμορφη Σταρ Ελλάς.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαρού:

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved