Τατιάνα Πάτιτζ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του διάσημου μοντέλου - Συντετριμμένοι οι οικείοι της
Models

Τατιάνα Πάτιτζ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του διάσημου μοντέλου - Συντετριμμένοι οι οικείοι της

Σε ηλικία μόλις 56 ετών έφυγε από τη ζωή το supermodel των '90s, Τατιάνα Πάτιτζ

Την αιτία του θανάτου της έκανε γνωστή η ατζέντισσα του μοντέλου, Corinne Nicolas.

Όπως αναφέρει το People, το μοντέλο πέθανε από καρκίνο του μαστού δηλώνοντας πως τόσο η ίδια όσο και τα μέλη της οικογένειάς της είναι συντετριμμένοι από το θάνατό της.

«Άφησε πίσω της τον γιο της, την αδερφή της και τους γονείς της. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από το θάνατό της. Ήταν συμπονετική ψυχή, ευγενική και γενναιόδωρη καρδιά και ένθερμη υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ζώων. Ένας από τους σημαντικότερους σκοπούς που υποστήριξε ήταν η διατήρηση των άγριων αλόγων», δήλωσε η ίδια.

Ποια ήταν η Τατιάνα Πάτιτζ

Η Tatjana Patitz (25 Μαρτίου 1966 – Ιανουάριος 2023) ήταν Γερμανίδα μοντέλο και ηθοποιός που απέκτησε διεθνή προβολή τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 εκπροσωπώντας σχεδιαστές μόδας σε πασαρέλες και σε περιοδικά όπως το Elle , το Harper's Bazaar και το Vogue. Η Patitz ήταν ένα από τα πέντε μεγάλα supermodels που εμφανίστηκαν στο δημοφιλές βιντεοκλίπ του Τζορτζ Μάικλ για το τραγούδι «Freedom», δίπλα σε άλλα διάσημα μοντέλα της εποχής

Γεννημένη στο Αμβούργο, έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, σε ηλικία 17 ετών, ενώ το 1983 συμμετείχε στον διαγωνισμό «Elite Model Contest» στη Στοκχόλμη. Κατέλαβε την τρίτη θέση, με το έπαθλο να είναι ένα ταξίδι στο Παρίσι και ένα συμβόλαιο περιορισμένου χρόνου.

Στη συνέχεια της καριέρας της, δούλεψε με μεγάλους οίκους μόδας, όπως η Versace και η Chanel, ενώ συνεργάστηκε επίσης, με τη Vogue, κοσμώντας μερικά από τα διασημότερα εξώφυλλά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved