Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το τεράστιο μπαλκόνι και η ντουλάπα που θα ζήλευε και η Κάρι Μπράντσο
Models

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το τεράστιο μπαλκόνι και η ντουλάπα που θα ζήλευε και η Κάρι Μπράντσο

Όταν δεις τις φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, θα σου «πέσει το σαγόνι»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αντικειμενικά ένα πολύ ωραίο σπίτι. Η κριτής τους My style rocks έχει επιλέξει να μείνει στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Πεντέλη. Μάλιστα με μια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ότι το εσωτερικό του σπιτιού της συνδυάσει το κλασικό με το μοντέρνο στυλ.

iliana_papageorgiou-(1).jpg

Το μοντέλο αρκετά συχνά ποζάρει στον φακό μέσα στο σπίτι της, είτε για να μοιραστεί προσωπικές της στιγμές, είτε για να διαφημίσει διάφορα προϊόντα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι και influencer και μάλιστα έχει εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους που την παρακολουθούν πιστά.

Αυτό βέβαια που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση μέσα στο σπίτι της Ηλιάνας, είναι η απίστευτη ντουλάπα της. Θα την ζήλευε μέχρι και η Carrie Bradshaw! Είναι μεγάλη και με έντονο το ροζ στοιχείο που την κάνει να είναι ξεχωριστή.

iliana_papageorgiou-(7).jpg

Το 35χρονο μοντέλο έχει μεγάλη αγάπη και για τα φυτά εσωτερικού χώρου. Το σπίτι της είναι κατακλυσμένο από φυτά, ενώ και η βεράντα της είναι τεράστια και έχει πολύ καλή θέα. Με λίγα λόγια, η Ηλιάνα έχει δημιουργήσει τον δικό της παράδεισο, τον οποίο και απολαμβάνει όσο πιο πολύ μπορεί.

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν λίγο πιο κάτω και πάρτε μια ιδέα από το εσωτερικό του σπιτιού της και όχι μόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved