Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Στα 51 της, ποζάρει με δερμάτινη φούστα και γόβες στιλέτο και εντυπωσιάζει!
Models

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Στα 51 της, ποζάρει με δερμάτινη φούστα και γόβες στιλέτο και εντυπωσιάζει!

Με βλέμμα femme fatale γυναίκας και τέλειες αναλογίες, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα πόζαρε για φωτογράφιση και φυσικά εντυπωσιάζει όσο λίγες. 

Η Σλοβάκα καλλονή η οποία είχε... ελληνικοποιηθεί για λίγα χρόνια όταν ήταν παντρεμένη με τον Γάλλο πρώην άσσο του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ, εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στο Μαρόκο και έχει δημιουργήσει τη δική της ευτυχισμένη οικογένεια.

Έχοντας παντρευτεί τον πολυεκατομμυριούχο Αράμ Οχανιάν στο Μαρακές και έχοντας αποκτήσει (το 2018) ένα κοριτσάκι, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα όμως πού και πού μας θυμίζει με φωτογραφήσεις μόδας πως δικαίως θεωρείται παγκοσμίως μία από τις γυναίκες με τα ωραιότερα πόδια!

Σε πρόσφατη fashion φωτογράφησή της, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα πόζαρε για τον φακό της Michèle Bloch-Stuckens στο μπαλκόνι του φημισμένου ξενοδοχείου Moris στο Παρίσι φορώντας ένα t-shirt, μία θεόστενη μίντι δερμάτινη φούστα και όλα αυτά τα είχε συνδυάσει με γόβες στιλέτο που αναδείκνυαν τα πολύ μακριά πόδια της.

Φυσικά, μία τέτοια δουλειά δεν θα μπορούσε παρά να συζητηθεί για την καλαισθησία της αλλά και για την υπέροχη Αντριάνα που παραμένει μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/CqC0ekZMsZt
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved