Ηρακλής Τσουζίνοφ – Μαρινέλα Ζύλα: Δεν είναι πια μαζί! Ο παθιασμένος έρωτας και ο χωρισμός!
Models

Ηρακλής Τσουζίνοφ – Μαρινέλα Ζύλα: Δεν είναι πια μαζί! Ο παθιασμένος έρωτας και ο χωρισμός!

Δεν είναι πια ζευγάρι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Μαρινέλα Ζύλα.

Ο νικητής του «GNTM3» και ένας εκ των διαγωνιζομένων που εντυπωσίασαν με το «καλημέρα» τους κριτές, Ηρακλής Τσουζίνοφ, δεν είναι πια ζευγάρι με την καλλονή, πρώην συμπαίκτριά του, Μαρινέλα Ζύλα.

iraklis-marinela-5.jpg

Μάλιστα, ο ίδιος για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τον χωρισμό, λέγοντας στο «Secret»: «Δεν είμαστε πια μαζί με τη Μαρινέλα. Έχουμε χωρίσει. Διατηρούμε φιλικές σχέσεις».

Το ζευγάρι έζησε έναν παθιασμένο έρωτα, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τούς είχε «συλλάβει» σε τρυφερά ενσταντανέ.

tsouzinof-marilena-(3).jpg

Ωστόσο, οι δυο τους από κοινού αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι, αφού ήθελαν να δώσουν περισσότερη βάση στα επαγγελματικά τους. Να σημειωθεί ότι, μπαίνοντας στο σπίτι του GNTM, ο Ηρακλής ήταν σε σχέση με την Αγγελική Κάτρη.

Μια σχέση η οποία έληξε αμέσως μετά τη νίκη του και το τέλος του παιχνιδιού. Ηδη πριν μπει στο σπίτι του GNTM, ο Ηρακλής διατηρούσε δεσμό με την Αγγελική, και μάλιστα μιλούσε με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη.

Μετά τη νίκη του, οι δυο τους χώρισαν, με τις φήμες να φουντώνουν ότι ο Ηρακλής είναι ζευγάρι με τη συμπαίκτριά του Μαρινέλα Ζύλα, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε. Πλέον, όμως, έχουν χαράξει και οι δυο τους χωριστούς δρόμους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved