H Χάιντι Κλουμ ποζάρει -ξανά- topless και στα 50 της «κόβει» την ανάσα με τις αναλογίες της
Models

H Χάιντι Κλουμ ποζάρει -ξανά- topless και στα 50 της «κόβει» την ανάσα με τις αναλογίες της

H Χάιντι Κλουμ αρέσκεται να στο να ποζάρει ημίγυμνη και καθόλου εντύπωση δεν μας προκαλεί!

Το διάσημο μοντέλο, παραμένει super fit σε όποια φάση της ζωής του και αν βρεθεί καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει καμία αλλαγή στην εμφάνισή της, την οποία διατηρεί με πολλά μικρά και μεγάλα μυστικά.

klum-(4).jpg

Φέτος η Χάιντι Κλουμ έγινε 50 ετών και η σχέση της με το χρόνο είναι άψογη.

Αυτή τη φορά ή μάλλον για μια ακόμη φορά μας χάρισε ένα αποκαλυπτικό στιγμιότυπο καθώς πόζαρε topless κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, ενώ το μαύρο κάτω μέρος του μαγιό που φορά αναδεικνύει τους καλοσχηματισμένους γλουτούς της.

Όσο για τα μυστικά της 50χρονης; Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο βρετανικό Women’s Health αποκάλυψε ότι η ρουτίνα της άσκησής της περιλαμβάνει μία γκάμα διασκεδαστών επιλογών όπως χούλα χουπ, τραμπολίνο, κολύμπι και μερικά ακόμη.

klum-(2).jpg

«Είμαι αρκετά τυχερή που έχω μια πισίνα στο σπίτι και, όταν ξεκίνησε η πανδημία, άρχισα να κολυμπώ 20 γύρους την ημέρα. Η άσκηση χαμηλού αντίκτυπου όπως αυτή είναι πολύ καλύτερη για τις αρθρώσεις μου από το τρέξιμο σε διάδρομο», συμπληρώνοντας ότι «το χούλα χουπ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, καθώς ασκεί όλο το σώμα και μπορεί να εφαρμοστεί πολύ εύκολα στο σπίτι».

Δες τη φωτό στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved