Η Κλόντια Σίφερ ξανά στην Ελλάδα για διακοπές! Ξετρελαμένη με τη χώρα μας!
Models

Η Κλόντια Σίφερ ξανά στην Ελλάδα για διακοπές! Ξετρελαμένη με τη χώρα μας!

Το διάσημο μοντέλο των 90s, η Κλόντια Σίφερ, έλεγε πέρυσι πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τις εικόνες που αντίκρισε στις διακοπές της στη χώρα μας και πράγματι δεν μπορεί!

Γι' αυτό και φέτος είπε να επαναλάβει τις διακοπές της στην Ελλάδα και αυτές τις μέρες βρίσκεται στη χώρα μας για χαλαρές στιγμές και ξεκούραση.

Μάλιστα, ήδη ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της από τα μέρη που επισκέφτηκε. Σε αυτές απεικονίζεται η ίδια μαζί με την καλύτερή της φίλη, όπως λέει, να απολαμβάνουν μία θαλάσσια βόλτα με σκάφος στα ανοιχτά των Σπετσών. Σε μία άλλη, η Κλόντια Σίφερ μας ενημερώνει πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για την ίδια από το να κάνει shopping therapy με την καλύτερή της φίλη.

Χαλαρή, χαρούμενη και ξέγνοιαστη, η 52χρονη καλλονή πέρυσι είχε βρεθεί για πρώτη φορά για διακοπές στην Ελλάδα και μαγεύτηκε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να αντισταθεί φέτος. Με τις πρώτες ζέστες, η Γερμανίδα καλλονή ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα και από εκεί έφυγε για Σπέτσες προκειμένου να γνωρίσει και άλλες ομορφιές της Ελλάδας.

Στο περυσινό της ταξίδι είχε βρεθεί στην Ακρόπολη ενώ για τις βουτιές της είχε επιλέξει πολυτελές ξενοδοχείο της Πελοποννήσου.

Δείτε φωτογραφίες της από τις ελληνικές διακοπές της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved