Λόνι Γουίλισον: Εξαθλιωμένο το πρώην μοντέλο - Σοκάρουν οι φωτό που ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια
Models

Λόνι Γουίλισον: Εξαθλιωμένο το πρώην μοντέλο - Σοκάρουν οι φωτό που ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια

Σε άθλια κατάσταση απαθανατίστηκε το πρώην μοντέλο Λόνι Γουίλισον 

Οι νέες εικόνες του πρώην μοντέλου Loni Willison να ψάχνει για φαγητό σε κάδους απορριμμάτων στο Los Angeles προκαλούν σοκ.

Το πρώην λαμπερό μοντέλο όπως έχει γίνει γνωστό από δημοσιεύματα που κάνουν τοι γύρο του διαδικτύου τα τελευταία επτά χρόνια ζει σε καταυλισμούς αστέγων στην Καλιφόρνια.

loni-(1).jpg

Η Λόνι Γουίλισον ήταν παντρεμένη με τον πρωταγωνιστή του Baywatch, Jeremy Jackson και η κατρακύλα του, όπως λένε πηγές, ξεκίνησε μετά το χωρισμό τους. Στις αρχές Μαΐου, η Γουίλισον είχε πει στο X17 Online ότι η ζωή της ξεκίνησε να πηγαίνει στραβά όταν χώρισε με τον Τζέρεμι Τζάκσον το 2014. Η Γουίλισον βρέθηκε στους δρόμους για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2020, ενώ ήταν άστεγη από το 2016 περίπου

loni-(2).jpg

Στις νέες φωτογραφίες πουν κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τη δείχνουν στους δρόμους της Σάντα Μόνικα ατημέλητη να σπρώχνει ένα καρότσι με ψώνια μέσα στα στενά και να ψάχνει απεγνωσμένα για φαγητό μέσα στα σκουπίδια.

Η 40χρονη φοράει ένα T-Shirt, τζιν, σαγιονάρες και ένα πράσινο γιλέκο. To κεφάλι της είναι ξυρισμένο και φοράει ανάποδα ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved