GNTM-Κέισι Μίζιου: Ο χωρισμός, 2 χρόνια μετά την επανασύνδεση με τον σύντροφό της και ο νέος έρωτας!
Models

GNTM-Κέισι Μίζιου: Ο χωρισμός, 2 χρόνια μετά την επανασύνδεση με τον σύντροφό της και ο νέος έρωτας!

Χωρίς περιστροφές και με μεγάλη ειλικρίνεια αποκάλυψε ό,τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αυτή τη στιγμή η Κέισι Μίζιου, μεγάλη φιναλίστ του GNTM.

Η μελαχρινή καλλονή η οποία είχε φτάσει μέχρι τον τελικό με την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Μαρία Ηλιάδη αλλά δεν κατάφερε να πάρει το έπαθλο, για αρκετό καιρό είχε επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης που έκαναν και οι δυο τους.

Ούτε αυτή όμως φαίνεται πως είχε αίσιο τέλος καθώς με Q&A αλληλεπίδραση που είχε η Κέισι Μίζιου με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποκάλυψε ότι χώρισε από τον αγαπημένο της.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η μελαχρινή καλλονή αποκάλυψε επίσης πως είναι ήδη σε νέα σχέση. Μάλιστα έγραψε σε έναν follower της:

«Ήταν το καλοκαίρι της ανατροπής! Πέρασα φανταστικά! Και ακόμη περνάω δηλαδή γιατί νομίζω ακόμη καλοκαίρι είναι. Ίσως κάποια στιγμή να σας μιλήσω για αυτό το καλοκαίρι».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε η Κέισι να δώσει και συμβουλές σε κάποια διαδικτυακή της φίλη που δίσταζε να φύγει από μία σχέση λόγω της συνήθειας.

miziou.jpg
miziou-2.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved