Ζωή Ασουμανάκη: Η Ελληνίδα καλλονή στο top 15 στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss International στο Τόκιο
Models

Ζωή Ασουμανάκη: Η Ελληνίδα καλλονή στο top 15 στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss International στο Τόκιο

Ζωή Ασουμανάκη η οποία στέφθηκε Μις Ελλάς 2022 κατάφερε να αναδειχθεί ανάμεσα σε 69 καλλονές από όλο τον κόσμο στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss International

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Τόκιο της Ιαπωνίας και σ' αυτόν συμμετείχαν τα πιο όμορφα κορίτσια από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης με την όμορφη Κρητικιά να καταφέρνει να μπει στο top 15 των καλλονών της φετινής χρονιάς.

Μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού ανακηρύχθηκε η Miss Venezuela @andrevrubio, 1η αναπληρωματική η Miss Colombia @sofiaosioluna, 2η αναπληρωματική η Miss Peru @camiladiazdaneri και 3η η Miss Philippines @nicole.borromeo.

zoi.asoumanaki_1698156875_3220695758974742461_4023038477.jpg

Για όσους δεν γνωρίζουν αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζωή Ασουμανάκη ξεκίνησε από το θεσμό των Κρητικών Καλλιστείων κατακτώντας τον τίτλο Μις Κρήτη 2021.

Συγκινημένη γι' αυτή την επιτυχία της σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, η Ζωή έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram μετά από μία τέτοια δυνατή εμπειρία:

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη που μου προσφέρατε στον διαγωνισμό Miss International. Ήταν μια πορεία γεμάτη προσπάθεια και αφοσίωση από τη μεριά μου, σε συνδυασμό με την ανεκτίμητη βοήθεια που έλαβα από εσάς.



Με την ψήφο και την ενθάρρυνσή σας, κατάφερα να βρεθώ στις κορυφαίες 15,ενώ ήμουν η μοναδική Ευρωπαία που κατέκτησε αυτή τη θέση τη φετινή χρονιά.

Σας ευχαριστώ βαθιά για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε. Η συνεργασία και η αμοιβαία στήριξη ήταν οι βασικοί πυλώνες που μας οδήγησαν σε αυτήν τη μοναδική επιτυχία».

Δείτε παρακάτω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved