Δήμητρα Βαμβακούση: Δες πώς ήταν το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία
2471898
Models

Δήμητρα Βαμβακούση: Δες πώς ήταν το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία

Άλλος άνθρωπος η Δήμητρα Βαμβακούση το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία.

Η Δήμητρα έχει κάνει και το πέρασμά της από τον χώρο του modeling καθώς το 2015 πήρε μέρος στα Πελοποννησιακά καλλιστεία κατακτώντας τον τίτλο Μις Πελοππόνησος. Μάλιστα, στα ίδια καλλιστεία τον τίτλο Σταρ Πελοπόννησος πήρε η Ειρήνη Στεριανού από το Greece’s Next Top Model.

vamvakousi-ntanos.jpg

Τα χρόνια πέρασαν και σε λίγο καιρό η Δήμητρα θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι, καρπός του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το ζευγάρι μετρά μερικούς μήνες παντρεμένο και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μωράκι του.

gamos-agelopoulou-vamvakousi.jpg

«Δεν το πιστεύαμε και οι δύο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ, να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά. Υπήρχε παράλληλα η ασθένεια της μαμάς του, αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό. Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους.», είπε η Δήμητρα σε πρόσφατη συνέντευξή της

Δες στη gallery πώς ήταν το 2015 οπού και κατέκτησε τον τίτλο στα καλλιστεία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved