Γνωστό μοντέλο σε σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες
Η αστυνομία εξάρθρωσε συμμορία που είχε αναπτύξει δράση στην Αττική, πραγματοποιώντας ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ.
Οι δράστες απειλούσαν τους υπαλλήλους με όπλο και φορούσαν full face, ενώ χρησιμοποιούσαν διάφορα οχήματα για τη μετακίνησή τους.
Μεταξύ των πέντε συλληφθέντων βρίσκεται και μια 33χρονη γυναίκα, η οποία παρουσιαζόταν δημόσια ως μοντέλο και ψυχολόγος, με αρκετές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, η ίδια μερικές φορές χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας. Το όχημά της είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από τις Αρχές, ωστόσο σταμάτησε να συμμετέχει για αδιευκρίνιστους λόγους, χωρίς να επηρεαστεί η δράση της ομάδας, η οποία συνέχισε τις ληστείες με άλλα αυτοκίνητα.

Συνολικά, η αστυνομία εξιχνίασε 12 ένοπλες ληστείες. Οι συλληφθέντες πρόκειται να απολογηθούν ενώπιον ανακριτή την προσεχή Δευτέρα.