Models

Καλλιμούκου: «Δεν είμαι εγώ η πανελίστρια που συνέλαβαν για πορνεία. Με σοκάρει, δεν ξέρω πώς να προστατέψω τον εαυτό μου»

Gossip-tv Team

Η Αντωνία Καλλιμούκου έντονα ενοχλημένη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τα όσα ακούγονται... ότι δηλαδή οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν να είναι η ίδια η πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία!

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή του Extra «Αποκάλυψη live»: «Η γνώμη μου είναι πρώτον ότι από τη στιγμή που το δημοσίευμα ή το άρθρο είναι ελλιπές και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, δεν υπάρχει κάποιος που να υπογράφει αυτό το άρθρο όλο αυτό μπορεί να είναι μια φούσκα που δημιουργήθηκε στο κεφάλι κάποιου. Δεν μπορώ λοιπόν να σας πω τίποτα γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το γεγονός, αν έχει συμβεί. Αν υπάρχει σύλληψη, αν υπάρχει τέτοια κοπέλα. Από την άλλη είναι η εξουσία που έχουν κάποιοι άνθρωποι να γράφουν χωρίς να υπογράφουν. Να γράφουν ότι τους κατεβαίνει στο κεφάλι τους και μετά να περιγράφουν τον οποιονδήποτε που μπορεί να φωτογραφίζουν»»
Και τονίζει: «Κανείς δεν μπορεί να θίξει εμένα ή την αξιοπρέπειά μου. Αλλά όταν με έχουν πάρει 100 τηλέφωνα και μου λένε ότι ακούγεται το όνομά μου και δεν ξέρω ποιος το έχει ανακοινώσει πρώτος, χωρίς στοιχεία και χωρίς να έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα με αηδιάζει, με σοκάρει και δεν ξέρω πώς να προστατέψω τον εαυτό μου γιατί δεν ξέρω από πού ξεκίνησε όλο αυτό».
Και προσθέτει: «Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα λοιπόν σας λέω ότι νομίζω ότι η υπόθεση αυτή είναι μια φούσκα γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν υπογράφει ο μάγκας το άρθρο. Αν ισχύει να βγουν, να πουν το όνομα για να μην παίρνει η μπάλα , άλλα άτομα που κολλάνε σ' αυτό το θέμα γιατί όταν σου κολλάει μια ρετσινιά δύσκολα βγαίνει. Αν όπως έχω ακούσει κυκλοφορεί το όνομά μου, καλό είναι να το σταματήσει όποιος το έχει ξεκινήσει γιατί δε θα κάτσω έτσι». Το μοντέλο θα ακολουθήσει τη νομική οδό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved