Models

«Όταν του είπα να χωρίσουμε με κλείδωσε και ανέβασε ροζ φωτογραφίες στο Facebook»

Gossip-tv Team

Η Άννα Διαμαντοπούλου καταγγέλλει στην Τατιάνα Στεφανίδου τον πρώην σύντροφό της.


Η Άννα είχε σχέση με έναν Λιβανέζο επιχειρηματία δύο μήνες και συζούσαν στη Βηρυτό. Όταν εκείνος άρχισε να την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους κι εκείνη αρνήθηκε και του ζήτησε να χωρίσουν! Τι έκανε τότε ο επιχειρηματίας; Όπως λέει η ίδια, ο πρώην σύντροφός της την κλείδωσε μέσα στο σπίτι και για να την εκδικηθεί δημοσίευσε ροζ φωτογραφίες της στο facebook.

«Ήμουν μαζί του δυο μήνες. Έμενα στην Βηρυτό μαζί του, κάναμε τα πάντα μαζί. Είχαμε πολύ στενή σχέση, δεν με άφηνε να κάνω τίποτε μόνη μου, είχαμε συνεχώς καυγάδες. Τσακωνόμασταν για ασήμαντα πράγματα μέχρι που κάποια στιγμή του είπα «θέλω να χωρίσουμε»... Μου φέρθηκε απαίσια, έπαιρνε το τηλέφωνό μου, δεν με άφηνε να φύγω με είχε κλειδωμένη επί δύο μέρες και αναγκάστηκα να του πω ψέματα ότι πρέπει να γυρίσω την Αθήνα...» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Μία στο star.

Όταν κατάφερε να το σκάσει και πήγε στο αεροδρόμιο για επιστρέψει στην πατρίδα της, εκείνος την κυνήγησε και άρχισε να φωνάζει και να τη βρίζει. Οι άνδρες ασφαλείας του αεροδρομίου την έσωσαν από τα χέρια του.
Μετά το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο, ο επιχειρηματίας, ανέβασε στο facebook ροζ φωτογραφίες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved