Models

Madwalk 2017: Η επιστροφή της πρώην Μις Ελλάς του 2002, στις πασαρέλες με τις κόρες της!

Gossip-tv Team

Υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο του modeling για πολλά χρόνια και χθες επέστρεψε στις πασαρέλες περπατώντας στο MadWalk 2017 με τις κόρες της.

Ο λόγος για την κούκλα Μις Ελλάς του 2002, Κατερίνα Γεωργιάδου που με πολύ χαρά είδαμε στο catwalk του Madwalk 2017 παρέα με τις δύο κόρες της, Αναστασία και Μαρία.

Το λαμπερό κορίτσι του modeling, αποσύρθηκε από τον χώρο μετά το γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Ταυλαρίδη. Ήταν μια κοινή απόφαση του ζευγαριού προκειμένου η Κατερίνα να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Εκείνη την εποχή ζούσαν και στη Γαλλία, αφού ο Στάθης Ταυλαρίδης αγωνιζόταν με την ομάδα της Σαιντ Ετιέν και η Κατερίνα ουσιαστικά αποτραβήχτηκε πλήρως από τον χώρο της μόδας αφιερώνοντας όλο της τον χρόνο στον σύζυγο και τις δύο κορούλες τους.

Η επιστροφή του ζευγαριού στην Ελλάδα το 2012 έφερε και τη λήξη του γάμου τους, ένας ήρεμος χωρισμός που κρατήθηκε μακριά από τη δημοσιότητα για πολύ καιρό. Πλέον τα δυο κορίτσια του ζευγαριού είναι 9 και 6 χρονών, είναι δυο κούκλες και συνόδευσαν με τεράστια χαμόγελα τη μητέρα τους στην πασαρέλα για την Axel στα φετινά MadWalk.

Μαζί με την κόρη της Ρία, στο ίδιο act του show περπάτησε και η Νόνη Δούνια! Και το χάρηκε τόσο εκείνη όσο και το κορίτσι της.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved