Models

Heidi Klum: Τρυφερά φιλιά με τον σύζυγό της στο πλοίο της γραμμής για Μύκονο! (video)

Gossip-tv Team

Φαίνεται πως απολαμβάνει απόλυτα το ταξίδι της, για επαγγελματικούς λόγους στην Ελλάδα το διάσημο μοντέλο Heidi Klum που βρίσκει χρόνο και για ρομαντικές στιγμές με τον σύζυγό της. 

Η Γερμανίδα καλλονή βρίσκεται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Germany Next Top Model και παρ' όλο που το πρόγραμμά της είναι αρκετά "σφιχτό" η ίδια βρίσκει χρόνο για να χαλαρώσει στην αγκαλιά του συζύγου της Τομ Κάουλιτζ, κιθαρίστα των Tokyo Hotel με τον οποίο είχαν αρραβωνιαστεί το 2018 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά.

Το Next Top Model της Γερμανίας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα της χώρας και προβάλλεται ήδη 17 σεζόν! Η Γερμανίδα καλλονή, το παρουσιάζει από το 2006.

Προ ημερών η Heidi Klum βρέθηκε με το επιτελείο της στο Ζάππειο για να κάνει γύρισμα για το λαμπερό σόου και φορούσε μια υπέροχη ολόσωμη φόρμα σε πορτοκαλί απόχρωση.

Η 48χρονη καλλονή σήμερα νωρίς το πρωί αναχώρησε με πλοίο της γραμμής για τη Μύκονο όπου και εκεί θα γίνουν γυρίσματα για το διάσημο ριάλιτι μοντέλων. Δεν ήταν μόνη αλλά συνοδευόταν από τον σύζυγό της με τον οποίο έδειξε να απολαμβάνει το ταξίδι αυτό. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πολλά βίντεο από την επιβίβασή της στο πλοίο αλλά και αργότερα, όταν βολεύτηκε στο εσωτερικό του ενώ αργότερα, έδειξε να απολαμβάνει την αγκαλιά του συζύγου της καθώς μαζί απολάμβαναν την ανατολή του ήλιου από το κατάστρωμα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Heidi Klum: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model (Photos)

Χάιντι Κλουμ: Ανέβασε φωτό με μπικίνι και το Instagram την αποθέωσε! (pics)

47χρονο μοντέλο μας έδειξε τον πίνακα ζωγραφικής και δεν τον πρόσεξε κανείς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved