Models

Adriana Lima: Η αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει και το λαμπερό baby shower!

Gossip-tv Team

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της διανύει η Adriana Lima, με την ίδια να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, περιμένοντας το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Andre Lemmers. 

Η μελαχρινή καλλονή έχει ακόμα δυο πανέμορφες κόρες από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Marko Jarić, την Valentina και τη Sienna.

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του εξωτερικού, η οποία και έχει πρωταγωνιστήσει ουκ ολίγες φορές στις φανταμαγορικές και ιδιαίτερες επιδείξεις μόδας του οίκου μόδας της Victoria's Secret, με την ίδια να είναι ένα από τα "αγγελάκια" της. Η Adriana Lima είναι αρκετά ενεργή μέσα από τα social media, με την ίδια να δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και την οικογενειακή ζωή, όσο γίνεται πλέον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια γνωστοποίησε την είδηση της τρίτης εγκυμοσύνης μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας Tik Tok τον περασμένο Φερβουάριο, δημοσιεύοντας ένα χιουριστικό βιντεάκι. Με τον ίδιο τρόπο, πριν απο λίγες ώρες, μας έκανε γνωστό και το φύλο του μωρού που περιμένει, με τον σύντροφό της και τις κόρες της να δείχνουν πολύ χαρούμενοι.

Η Adriana Lima και ο σύντροφός της διοργάνωσαν ένα λαμπερό και πολύ όμορφο baby shower, με τους ίδιους να σπάνε τα μεγάλα μπαλόνια "Boy or Girl" ώστε να αποκαλυφθεί το φύλο του μωρού τους. Μόλις ο ουρανός έγινε ακόμα πιο γαλάζιος και εκείνη κατάλαβε ότι θα αποκτήσει το πρώτο της αγοράκι, "πέταξε" από την χαρά της και δεν μπορούσε να πιστέψει στην ευτυχία της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved