Jimmy Choo: Θηλυκότητα και πολυτέλεια σε ένα μπουκάλι-Το πρώτο άρωμα του διάσημου οίκου είναι γεγονός
G-Fashion

Jimmy Choo: Θηλυκότητα και πολυτέλεια σε ένα μπουκάλι-Το πρώτο άρωμα του διάσημου οίκου είναι γεγονός

Λατρεύετε τα παπούτσια με την υπογραφή Jimmy Choo, αλλά είναι λίγο δύσκολο να τα αποκτήσετε; Μην φοβάστε, σε λίγο θα μπορείτε να κάνετε δικό σας το πρώτο άρωμα του οίκου –η καλύτερη εναλλακτική.

Πίσω από το concept βρίσκεται πάλι η Tamara Mellon, ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια του Jimmy Choo, που αποκαλύπτει ότι «η δημιουργία ενός αρώματος ήταν πάντα κομμάτι του οράματός μου για τον οίκο Jimmy Choo. Για να εξελίξω ολοκληρωτικά τη φιλοσοφία του οίκου Jimmy Choo, και να τυλίξω τη γυναίκα με τον αισθησιασμό και την ουσία του. Πάντα μου άρεσε πολύ να φοράω άρωμα, είναι μέρος της ταυτότητάς μου. Tο να δημιουργώ ένα άρωμα με την υπογραφή Jimmy Choo που αντιπροσωπεύει μία αύρα δύναμης και ομορφιάς είναι το απόλυτο όνειρο».
Tο άρωμα Jimmy Choo eau de parfum εκφράζει απόλυτα το όραμα της δημιουργού του, καθώς και το πνεύμα του διάσημου οίκου. Λαμπερό, έξυπνο, με αυτοπεποίθηση και με μία αίσθηση μόδας και χαράς, είναι μοντέρνο, φρουτώδες, με ζεστό, πλούσιο και ξυλώδες βάθος. Στην καρδιά, μία αύρα από πλούσια και εξωτική ορχιδέα τίγρη χαρίζει βελούδινη γοητεία καθώς το άρωμα εξελίσσεται, ενώ παρατεταμένες αισθησιακές νότες από γλυκιά καραμέλα αναμειγνύονται με Ινδονησιακό πατσουλί για να αφήσουν μία απαλή, αισθησιακή ανάμνηση στο δέρμα. Πρόκειται για ένα άρωμα εμπνευσμένο από μια σύγχρονη γυναίκα και αφιερωμένο στις σύγχρονες γυναίκες: δυναμικό, όμορφο, σαγηνευτικό, με μία κρυμμένη και μυστηριώδη αίσθηση επιβεβαιωμένης σεξουαλικότητας. Όσο για το μπουκάλι, πολυτελές και κομψό την ίδια στιγμή, συμβολίζει την χλιδή του οίκου Jimmy Choo, ενώ είναι επηρεασμένο από το προσωπικό γούστο της Tamara για αντίκες και μοντέρνα αντικείμενα. « Ήταν πολύ σημαντικό να δημιουργήσω ένα όμορφο και πολύτιμο μπουκάλι το οποίο θα αποτελούσε αντικείμενο πόθου που οι γυναίκες θα θέλουν να κρατήσουν για πάντα», λέει η Tamara. «Λατρεύω τον τρόπο που το φως και η λεπτότητα του χρώματος αντικατοπτρίζονται στην όψη του γυαλιού». Πηγή: fashionfirstrow.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved