Στρέπκος-Μπάρλα: Τόλμη και φαντασία
G-Fashion

Στρέπκος-Μπάρλα: Τόλμη και φαντασία

Λατρεύουν τον κινηματογράφο και το θέατρο, την Κate Bush και την Adele, τη μόδα και την «προσιτή πολυτέλεια».

Το δυναμικό δημιουργικό ντουέτο Celebrity Skin, δηλαδή ο Δημήτρης Στρέπκος και το δεξί χέρι του, η Ελένη Μπάρλα, αναγνωρίζουν το ταλέντο όταν το συναντούν, σχεδιάζουν ρούχα για τις τολμηρές, σύγχρονες γυναίκες και προτείνουν «ελπίδα και χαμόγελα» κόντρα στη μιζέρια της εποχής.


- Τι ήταν αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε με τη μόδα;
Από μικρός αγαπούσα τρελά την εικόνα, τον κινηματογράφο και τα εντιτόριαλ μόδας. Με γοήτευαν πάντα τα φιλμ νουάρ, οι ηρωίδες του Χίτσκοκ και τα ντεφιλέ. Απορούσα γιατί δεν έβλεπα καθημερινά γύρω μου τέτοιες δυνατές εικόνες, γιατί δεν κυκλοφορούν τέτοιες περσόνες ανάμεσά μας. Και η Ελένη μου, το Μπαρλάκι όπως τη φωνάζω μόνιμα, μικρή ήρθε στη σχολή όπου διδάσκω. Άρα, ήταν αδύνατο να το αποφύγουμε. Η μόδα είναι μέσα στον καθένα μας. Αν την αγαπάς, σε αγαπά και αυτή!
- Ποια ήταν η πηγή έμπνευσης για τη συγκεκριμένη συλλογή;
Ακούγαμε πάρα πολύ Κate Bush, Adele και Jesus looves you και είδαμε πάρα πολύ θέατρο και κινηματογράφο.
- Αναλογιζόμενοι τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα, πώς βλέπετε την επιρροή της οικονομικής κρίσης στη μόδα;
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Ομως, αυτό θα πρέπει να μας κάνει να δουλέψουμε περισσότερο δίνοντας στο κοινό μας καλύτερα ρούχα, πιο προσιτές τιμές και καλύτερη ποιότητα. Η κρίση πρέπει να μας δυναμώσει, ώστε να μη χάσει το κοινό την αγάπη στη μόδα. Ελπίδα και όχι μιζέρια. Δημιουργία και αισιοδοξία προτείνουμε σαν Celebrity Skin.
- Πιστεύεις ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που ευνοεί νέα ταλέντα στη μόδα;
Η Ελλάδα είναι μια δύσκολη χώρα με δύσκολο κοινό, όχι θετικό σε οτιδήποτε ελληνικό. Όμως, τα κλισέ και τα ταμπού υπάρχουν για να καταρρίπτονται. Παλιότερα ο τίτλος Ελληνας designer ίσως να ξένιζε. Οταν όμως έχω γύρω μου designers όπως οι Loukia, Mi-ro, Deux Hommes, Kotentos, Dassios και νέους όπως Zafiriou, Delight, Petrou, Lucas, Mitrovgenis, Ourania Κay, Jeans, αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Χαίρομαι που η Ελλάδα έχει τόσα δημιουργικά άτομα.
- Γνωρίζουμε ότι επιμελείστε τα ρούχα σε πολλά επώνυμα πρόσωπα. Μπορείτε να μας πείτε κάποια ονόματα;
«Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Αντα Λιβιτσάνου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ελένη Φουρέιρα, Εβελίνα Παπούλια, Ειρήνη Δούκα, Shaya, Ναυσικά των REC, Φλώρα Θεοδώρου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Βαλάντω Τρύφωνος, Κατερίνα Καραβάτου, Θεανώ, Μαντώ, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαρία Σολωμού, Φαίη Ξυλά, Ησαΐας Ματιάμπα, Νίκι Πόντε, η Κρυσταλλία των Otherview, η Μελίνα των Vegas, τα μέλη του συγκροτήματος 48 ΩΡΕΣ, η Ηλέκτρα των Love and Rockets» τόνισαν σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved