Στην κουζίνα με στιλ... top model
G-Fashion

Στην κουζίνα με στιλ... top model

Δαντέλες, κρόσσια, στρας και πολυτελή υφάσματα δεν χρησιμοποιούν μόνον οι σχεδιαστές μόδας για τις haute couture δημιουργίες τους, αλλά και ο Βασίλης Παυλίδης για να μετατρέψει μια απλή ποδιά μαγειρικής σε σωστό έργο τέχνης.

Ποδιές που μοιάζουν με βραδινά φορέματα, ανδρικά γιλέκα και νυφικά, είναι μόνο λίγα από τα σχέδια, τα οποία έχει φτιάξει με μεράκι ο καλλιτέχνης τα τελευταία δύο χρόνια, που ασχολείται με τις ποδιές.

Όπως εξομολογείται στην Espresso ο Βασίλης Παυλίδης, ο οποίος είναι διακοσμητής εσωτερικών χώρων και η αγάπη του για τη μαγειρική τον οδήγησε στο να ασχοληθεί με αυτό το ιδιαίτερο αξεσουάρ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να επεκτείνει αυτήν την προσπάθειά του δημιουργώντας πετσέτες κουζίνας και γάντια σερβιρίσματος ασορτί με τις ποδιές του. «Η μαγειρική για όποιον γνωρίζει είναι ένα παιχνίδι γεύσεων και χρωμάτων. Ένας καλός μάγειρας ξεχωρίζει πάντα από την ποιότητα του φαγητού του, τη νοστιμιά και την εικόνα του πιάτου του. Έτσι, με τις ποδιές που δημιουργώ συμβάλλω και εγώ σε όλο αυτό το σκηνικό που πλημμυρίζει από φαντασία. Ήδη έχω ξεκινήσει να σχεδιάζω στο ίδιο στιλ και άλλα αξεσουάρ σερβιρίσματος, όπως πιάστρες, γάντια και πετσέτες».
Τα υλικά που χρησιμοποιεί ο μοδάτος καλλιτέχνης για τις δημιουργίες του παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς τα περισσότερα χρησιμοποιούνται για ρούχα υψηλής ραπτικής: «Στα υλικά μου δεν κάνω εκπτώσεις. Η βάση μου είναι πάντα η κλασική ποδιά που όλοι γνωρίζουμε. Χρησιμοποιώ συνήθως εκείνες από πιο σκληρό υλικό, ώστε ό,τι και αν θέλω να προσθέσω επάνω τους, να μπορεί να στέκεται χωρίς να έχει φόβο να τσακίσει ή να μην κάθεται ωραία στο σώμα. Από εκεί και πέρα, σχεδιάζω πρώτα στο χαρτί και μετά ξεκινάω τη δουλειά μου. Τα σχέδιά μου δεν διαφέρουν από αυτά των σχεδιαστών, αφού ουσιαστικά οι ποδιές-ρούχα που φτιάχνω κατασκευάζονται κατά τον ίδιο τρόπο. Πολλές κυρίες, μάλιστα, μου στέλνουν και δικά τους ρούχα, αφού η ποδιά που θέλουν να τους φτιάξω θέλουν να τους θυμίζει κάτι από την γκαρνταρόμπα τους. Άλλες επιθυμούν η ποδιά τους να φτιαχτεί από παλιά ρούχα τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved