Calliope: Η «βασίλισσα» του στιλ
G-Fashion

Calliope: Η «βασίλισσα» του στιλ

Η Calliope Καρβούνη, η fashion photographer που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τα υπέροχες φωτογραφίες της, ξεχώριζε πάντα χάρη και στο μοναδικό, ιδιαίτερα προσωπικό στιλ της, το οποίο συνδυάζει τα έθνικ στοιχεία με το glamour που ταιριάζει απόλυτα στην έντονη προσωπικότητά της.

Έπειτα από αρκετά χρόνια και... χιλιάδες τέτοιου τύπου ερωτήσεις η Calliope αποφάσισε να αφήσει τη φαντασία της ελεύθερη και να σχεδιάσει η ίδια, με το δικό της προσωπικό γούστο, καφτάνια αλλά και μοναδικά κοσμήματα και αξεσουάρ. Όλα μαζί δημιούργησαν το νέο fashion brand QueenCalliope. Η φωτογράφος και νυν σχεδιάστρια εξηγεί γιατί έκανε αυτό το νέο βήμα στην καριέρα της και μάλιστα αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο...
- Μίλησέ μας για τα νέα ενδιαφέροντά σου και για τη σειρά ρούχων που ετοίμασες.
Έκανα το δικό μου fashion brand, το οποίο λέγεται QueenCalliope. Λανσάρω μέσω αυτής της σειράς το δικό μου στιλ, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο έχω επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να ντύνομαι εγώ. Είναι ρούχα έθνικ που συνδυάζουν και στοιχεία glamorous. Το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησα. Θέλω λίγο χρόνο να δω πώς θα λανσάρω όλο αυτό στην αγορά. Δεν βιάζομαι όμως, σιγά σιγά.

- Τι περιλαμβάνει η σειρά που δημιούργησες;
Εκτός από φουστάνια, περιλαμβάνει πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα και διάφορα αξεσουάρ.
- Τα φτιάχνεις όλα μόνη σου;
Φυσικά, τα σχεδιάζω όλα μόνη μου. Πηγαίνω στην Ινδία όπου και κατασκευάζω τα μοντέλα μου από υπέροχα μεταξωτά υφάσματα. Με βολεύει πολύ αυτή η διαδικασία αφού, έτσι κι αλλιώς, μισό χρόνο ζω στην Ελλάδα και άλλο μισό στην Αμερική.
- Πώς μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τα ρούχα και τα κοσμήματα που κατασκευάζεις;
Ετοιμάζω το δικό μου e-shop, το οποίο θα λειτουργήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ομως προς το παρόν δίνω αυτά τα μοντέλα σε διάφορες μπουτίκ.
- Οι φίλες σου τι σου είπαν, όταν τους το ανακοίνωσες;
Έχει γίνει χαμός. Τους αρέσει πολύ. Όλες θέλουν να πάρουν πράγματα. Έχει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία αυτό που ετοιμάζω. Όταν είδαν τα πρώτα κομμάτια, εντυπωσιάστηκαν και ήθελαν και αυτές.
- Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά πιστεύει κανείς ότι είναι πανάκριβα...
Δεν είναι και τζάμπα. Πάντως, οι τιμές σε καμία περίπτωση δεν είναι υπερβολικές και μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μοναδικά κομμάτια και χειροποίητα.
Πηγή: Espresso
«Από μικρή είχα λόξα με τη μόδα...»

- Γιατί αποφάσισες να κάνεις τώρα αυτό το βήμα;
Πάντα το ήθελα. Αυτό μικρή είχα… λόξα με τη μόδα. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να κάνω κάτι που μου αρέσει και που χρόνια ονειρευόμουν. Μου αρέσει αυτή η ιδέα και τώρα είμαι πιο έτοιμη από ποτέ να το κάνω.

- Ετοιμάζεις νέα σειρά;
Φυσικά, ετοιμάζω νέα σειρά για τα Χριστούγεννα. Τον Νοέμβριο θα έχω έτοιμα πάρα πολλά πράγματα για τις γιορτές. Κοσμήματα και βραδινά φορέματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved