Video: Οι πρώτες μέρες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Σάο Πάολο
G-Fashion

Video: Οι πρώτες μέρες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Σάο Πάολο

Όμορφα και ελαφρώς κουραστικά κυλούν οι πρώτες μέρες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας μακριά από την Ελλάδα.


Αισιόδοξη και με ένα πλατύ χαμόγελο αναχώρησε η Σταρ Ελλάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό “ Μις Υφήλιος”, στις 12 Σεπτεμβρίου. Η μελαχρινή καλλονή με σχεδόν καθόλου άγχος, δηλώνει έτοιμη να παλέψει για το στέμμα και να βγάλει ασπροπρόσωπη τη χώρα μας. Από τις πρώτες μέρες και συγκεκριμένα από την περασμένη Δεύτερα μαζί με τις υπόλοιπες 88 υποψήφιες έχει μπει σε εντατικούς ρυθμούς γυρισμάτων και φωτογραφήσεων για την ταυτότητα της κάθε φιναλίστ. Συνεντεύξεις , φωτογραφήσεις με μαγιό και βραδινές τουαλέτες άλλα και βιντεάκια ID έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα για το πανέμορφο μοντέλο προκείμενου να είναι πανέτοιμη για την κρίσιμη στιγμή του διαγωνισμού.

Βόλτες, φαγητό σε παραδοσιακά εστιατόρια και ελάχιστες νυχτερινές εξορμήσεις δεν λείπουν από το πρόγραμμα της ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Ηλιάνα μαζί με τις υπόλοιπες υποψήφιες δίνουν το παρών σε διάφορες εκδηλώσεις στα πλαίσια του διαγωνισμού. Δείτε το παρακάτω βίντεο, την στιγμή που οι υποψήφιες επισκέπτονται το Δημαρχείο του Σάο Πάολο.









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved