Ποια επώνυμη δήλωσε: «Προτιμώ να κυκλοφορώ τσιτσίδι παρά να φορέσω γούνες»
G-Fashion

Ποια επώνυμη δήλωσε: «Προτιμώ να κυκλοφορώ τσιτσίδι παρά να φορέσω γούνες»

Εκτός από καλλονή έχει και φιλοζωικές ευαισθησίες. Η 32χρονη Ιταλίδα, μετά τη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars», φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της φιλοζωικής οργάνωσης Peta, ολόγυμνη.

Η Elisabetta Canalis, πρώην αγαπημένη του George Clooney, μετά το χωρισμό της φαίνεται πως το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία. Σε ασπρόμαυρο φόντο και εντελώς τσιτσίδι με τίτλο «προτιμώ να κυκλοφορώ γυμνή παρά να φορέσω γούνα», η Elisabetta εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να τα πετάξει όλα έξω:

«Το τόλμησα γιατί πιστεύω ότι η γύμνια δημιουργεί πάντα μεγάλη αντίδραση. Αυτό χρειάζεται ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι άνθρωποι απέναντι σε μια τόσο βάρβαρη πρακτική. Αυτά τα φτωχά ζώα θανατώνονται με ηλεκτροπληξία, γδέρνονται ζωντανά, τα πνίγουν και τα δέρνουν με ρόπαλο, μόνο και μόνο για τις ανάγκες της μόδας».

Και συνεχίζει: «μην αγοράζετε γούνες.Ακόμα και ένα μικρό κομμάτι γούνας πάνω σε τσάντες, γάντια ή παλτά. Πρέπει να θυμάστε ότι τα ζώα δεν έχουν φωνή. Πρέπει να είστε η φωνή τους. Μην φοβάστε λοιπόν να μιλήσετε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved