Σχολή μόδας άνοιξε η Βίκυ Καγιά
G-Fashion

Σχολή μόδας άνοιξε η Βίκυ Καγιά

Το είπε και το ΄κανε η Βίκυ Καγιά! Η παρουσιάστρια-μοντέλο, εδώ και καιρό ετοίμαζε μια επιχειρηματική κίνηση την οποία όχι μόνο δεν μας ανακοίνωνε, αλλά την κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό!

Έπειτα από καιρό σιωπής λοιπόν, η Βίκυ Καγιά μας την έκανε την αποκάλυψη! Ποιά είναι αυτή; ότι πλέον επεκτείνει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και γίνεται… επιχειρηματίας! Μιας και το «Next Top Model» έχει μπει –προς το παρόν τουλάχιστον- στον «πάγο» και οι τηλεοπτικοί καιροί που διανύουμε είναι χαλεποί, η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Άνοιξε λοιπόν το «Fashion Workshop by Vicky Kaya». Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό κέντρο για modeling, μόδα και ομορφιά, στην καρδιά της Αθήνας. Στην ουσία δηλαδή, το «Fashion Workshop» θα είναι ένα εργαστήρι, όπου καταξιωμένοι επαγγελματίες –έκαστος στο είδος του-, θα μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους σε νεαρά κορίτσια και αγόρια που θέλουν να μάθουν τα πάντα γύρω από το modeling, το fashion styling, το personal styling, το fashion writing και το fashion workshop.

Όλα για τη μόδα δηλαδή θα είναι στο νέο Εργαστήρι της Βίκυς Καγιά, η οποία όπως αναφέρει στο προλογικό της σημείωμα πήρε αυτή την απόφαση «Έπειτα από 20 χρόνια επιτυχημένης διεθνούς καριέρας». Το πάθος της επάγγελμα έκανε η παρουσιάστρια-μοντέλο, που πλέον θα συμβουλεύει τις νέες γενιές και εκτός τηλεόρασης για το χώρο της μόδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved