Οι οικολογικές ανησυχίες της Gisele
G-Fashion

Οι οικολογικές ανησυχίες της Gisele

Η Gisele Bündchen δεν κουράζεται να ταξιδεύει ανά τον κόσμο και να δραστηριοποιείται με στόχο τη διάσωση του πλανήτη και της βιοποικιλότητας - εξάλλου είναι εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών σε θέματα περιβάλλοντος...

Για την World Amazon Day, η καλλονή από τη Βραζιλία λάνσαρε την περασμένη εβδομάδα νέα online καμπάνια για την ευαισθητοποίηση για τον Αμαζόνιο, που χαϊδευτικά ονομάζει "τα πνευμόνια του πλανήτη μας".
Η παγκόσμια ημέρα για τη διάσωση του Αμαζονίου ξεκίνησε να γιορτάζεται στις 5/9 του 2007. Φέτος τα Ηνωμένη Έθνη γιορτάζουν το Παγκόσμιο Έτος των Δασών.
"Η υγεία μας εξαρτάται από την υγεία του πλανήτη" τονίζει στο video η Gisele την ώρα που προβάλλονται σοκαριστικές εικόνες από την σημερινή κατάσταση του Αμαζονίου...
"Πρέπει να κάνουμε τώρα τα βήματα ώστε να προστατεύσουμε την υγεία του πλανήτη μας και τις ίδιες μας τις ζωές, καθώς, διαφορετικά, θα είναι αδύνατον να ζήσουμε σε αρμονία με αυτόν τον υπέροχο πλανήτη" λέει.
Καλεί, μάλιστα, τους φίλους της να περάσουν το μήνυμα στα social networks επειδή "οφείλουμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε νε δούμε στον πλανήτη".
Όσοι συμμετείχαν στην εκστρατεία μέσω Twitter και Facebook, έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό για να κερδίσουν τεύχη του περιοδικού Vogue Brazil υπογεγραμμένα από την ίδια.


Η καμπάνια της Gisele Bündchen στο βίντεο που ακολουθεί








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved