Ο Πατρινός fashion editor που μεταμόρφωσε την Άντα Λιβιτσάνου και την Εβελίνα Παπούλια
G-Fashion

Ο Πατρινός fashion editor που μεταμόρφωσε την Άντα Λιβιτσάνου και την Εβελίνα Παπούλια

O Δημήτρης Στρέπκος είναι art director, fashion editor, δημιουργός μόδας ενώ διδάσκει μόδα πάνω από μια δεκαετία.

Με σπουδές στην Ελλάδα και την Ευρώπη, εκφράζει την αγάπη του για την μόδα μέσα από editorials, θεατρικά κοστούμια και αντικείμενα τέχνης. Με την βοηθό του Ελένη Μπάρλα, αποτελούν το δίδυμο Celebrity Skin. Η πρώτη τους συλλογή ονομάστηκε TIM BURTON’S IMPOSSIBLE NIGHTMARE.
Τα ρούχα τους είναι Avand Garde, επηρεασμένα από το glamour είδωλο του Hollywood, την Marlene Dietrich, τις ταινίες του Τim Burton και την αγάπη μας για μαύρα και γκρι χρώματα.
Το σχεδιαστικό δίδυμο εδώ και τέσσερα χρόνια εντυπωσιάζει με τις ιδιαίτερες φωτογραφήσεις τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Vegas. Τους έχουν αναλάβει στυλιστικά και ξεχωρίζουν πάντα με τις εμφανίσεις τους. Με αφορμή το promo τις παρουσίασης που θα κάνουν σε λίγες μέρες για
τις ανάγκες του Athens Xlusive Designers Week, ο δημιουργός και η συνεργάτιδά του δεν δίστασαν αυτή τη φορά να μεταμορφώσουν, δύο πολύ ταλαντούχες ηθοποιούς. Την Άντα Λιβιτσάνου και την Εβελίνα Παπούλια.
Αυτό που λίγοι ωστόσο γνωρίζουν είναι ότι ο Δημήτρης Στρέπκος είναι βέρος Πατρινός, με στενές σχέσεις με την Πάτρα και αδελφός του σκηνοθέτη, ηθοποιού και θεατρικού συγγραφέα Χρήστου Στρέπκου. Πηγή: thebest

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved