Γιάννης Παντελακάκης: Αποκαλύπτει γιατί δεν κέρδισε τον διεθνή διαγωνισμό
G-Fashion

Γιάννης Παντελακάκης: Αποκαλύπτει γιατί δεν κέρδισε τον διεθνή διαγωνισμό

Τον θυμάστε τον Γιάννη Παντελακάκη, τον ωραιότερο Έλληνα που πήγε στο διεθνή διαγωνισμό Man Hunt, ακολουθώντας τα χνάρια του Νίκου Παπαδάκη και ελπίζοντας να αναδειχθεί ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου; Το παιδί πήγε, αλλά τελικά έχασε τον… τίτλο από ποιον νομίζετε; Από τον Κινέζο! Σήμερα λοιπόν ο Γιάννης Παντελακάκης, καλεσμένος στο «Μες στην καλή χαρά» αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της… ήττας του.

Ασιατικός δάχτυλος παιδιά κρύβεται πίσω από το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Φαβορί σου λέει ήταν ο Γιάννης μέχρι και την τελευταία στιγμή, όμως και σ’ αυτόν τον διαγωνισμό έπαιξαν ρόλο γεωγραφικές συμμαχίες.

Γιατί σου λέει στην κριτική επιτροπή οι περισσότεροι ήταν Ασιάτες. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι στη ψηφοφορία που έγινε από το διαδίκτυο οι χρήστες από την Ασία μας πήραν φαλάγγι ε δε θέλει και πολύ για να καταλάβουμε γιατί βγήκε ο Κινέζος!!!

Πάντως ο Γιάννης, μπορεί να πειράχτηκε λίγο, αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα. Ίσα, ίσα που είναι και φίλοι με τον Κινέζο. Τον καημένο τον Βραζιλιάνο λυπάται που όπως είπε ήταν πιο όμορφος και αδικήθηκε πολύ.

Το μοντέλο πέρα όμως από τις αποκαλύψεις για το διαγωνισμό, έκανε και αποκαλύψεις και για τη ζωή του.

Έτσι μάθαμε ότι ένα φεγγάρι έζησε στο Σίδνεϊ, ενώ αποκάλυψε ότι ο άνθρωπος που τον έβαλε στη δουλειά ήταν ο φωτογράφος Βαγγέλης Κύρης.

Τώρα που επέστρεψε από το διαγωνισμό είναι γυμναστής σε γυμναστήριο στα Χανιά και από ότι καταλαβαίνουμε θα κάνουν ουρές τα κορίτσια για να τον δουν από κοντά. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved