Εμμανουήλ Αποστολάκης: Μιλά για την συνεργασία του με τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ
G-Fashion

Εμμανουήλ Αποστολάκης: Μιλά για την συνεργασία του με τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ

Ο Εμμανουήλ Αποστολάκης, ο οποίος ήταν φέτος ο επίσημος μακιγέρ του Athens Xclusive Designers Week, έχει γράψει τη δική του λαμπερή ιστορία στο Μιλάνο, μακιγιάροντας τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ σε επιδείξεις διάσημων Ιταλών σχεδιαστών μόδας.

Ο ίδιος μιλά για τις συνεργασίες του σε καθημερινή εφημερίδα.
«Εντυπωσιάστηκα από την ομορφιά και το στιλ της Τατιάνας Μπλάτνικ. Έχει το πιο έντονο πράσινο χρώμα ματιών που έχω δει σε γυναίκα και είναι απίστευτη χαρά να μακιγιάρεις ένα τόσο όμορφο πρόσωπο. Από τον χώρο του μόντελινγκ, εκτός από τη Ζιζέλ, με έχει εντυπωσιάσει και ένα άλλο σουπερ μοντέλο, η Ελ ΜακΦέρσον, με την οποία συνεργάστηκα σε επίδειξη μόδας. Έχει τόσο καλούς τρόπους και άψογη επαγγελματική συμπεριφορά, που σε γοητεύει από την πρώτη στιγμή. Όσο για την εμφάνισή της, δεν είναι τυχαίο ότι τη λένε «το σώμα». Έχει τις τελειότερες αναλογίες από κάθε άλλο μοντέλο που έχω συναντήσει.
Τέλος, το σούπερ μοντέλο της εποχής μας, η μοναδική Λάρα Στόουν, η μούσα του Καρλ Λάγκερφελντ και η «γυναίκα της χρονιάς» για το 2011 για την αγγλική έκδοση του περιοδικού «GQ». Τη μακιγιάρισα πριν από έξι χρόνια για δύο φωτογραφήσεις ελληνικού περιοδικού και τρελάθηκα με την ομοιότητά της με την Μπριζίτ Μπαρντό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved