Η Δούκισσα Νομικού από τα Καλλιστεία του 2007 μέχρι σήμερα!
G-Fashion

Η Δούκισσα Νομικού από τα Καλλιστεία του 2007 μέχρι σήμερα!

Όταν την πρωτοείδαμε στα καλλιστεία του 2007 οι περισσότεροι εντυπωσιαστήκαμε από την σπάνια ομορφιά της αλλά και τον επίσης σπάνιο χαρακτήρα της. Σεμνή, λιγομίλητη, ντροπαλή αλλά και πάρα πολύ όμορφη.

Ήταν αδύνατον να μην κερδίσει τον πρώτο τίτλο ομορφιάς της εποχής. Η Δούκισσα κατάφερε να πείσει τους πάντες πως δεν ήταν απλά η κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή Νίκου Νομικού αλλά το μοντέλο Δούκισσα Νομικού που ήθελε να σταθεί στα δικά της πόδια και να διαγράψει τη δική της πορεία στο χώρο της showbiz. Και φυσικά τα κατάφερε μία χαρά.

Πέντε χρόνια μετά, θεωρείται μία από τις καλύτερες νέες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, έχει αξιόλογες δουλειές και συνεργασίες στο ενεργητικό της.

Σε ό,τι αφορά τώρα την εξωτερική της εμφάνιση και τις αλλαγές που έχει τολμήσει να κάνει –εκτός βέβαια από την αύξηση στήθους που και η ίδια παραδέχτηκε δημοσίως- είναι η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της.

Εγκατέλειψε τις καστανές αποχρώσεις και είπε να γίνει κατάξανθη, κάτι που της πηγαίνει πολύ. Όσο για τις στυλιστικές της επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις της, η Δούκισσα παίρνει πάντα τα καλύτερα σχόλια από τους ανθρώπους της μόδας καθώς φοράει πάντα ρούχα που την κολακεύουν. Ή μήπως με τέτοιο κορμί δεν υπάρχει ρούχο που να μην της πηγαίνει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved