Μια επίδειξη μόδας με φιλοζωικό χαρακτήρα!
G-Fashion

Μια επίδειξη μόδας με φιλοζωικό χαρακτήρα!

Οι βραβευμένοι στην 11η Athens Xclusive Designers Week με το Best Catwalk και το Best trendsetter by MTV Award αντίστοιχα, προβάλλουν τις ξεχωριστές δημιουργίες τους προβοκάροντας fashionistas και clubbers.

Η H-ēra θα παρουσίασε μέρος από τις δύο τελευταίες της συλλογές «Color me summer» (Άνοιξη-Καλοκαίριs 2012) και «Fairy Dust» (Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013), ενώ ο Νάσος Ντότσικας την τρίτη του συλλογή με τίτλο «Deep Sea» (Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-13), που αποτελείται αποκλειστικά από πλεκτά Υψηλής Ραπτικής.

Highlight οι special εμφανίσεις της βραδιάς στα ντεφιλέ των δύο ντιζάινερ. Guest εμφάνιση έκανε η ηθοποιός Ευγενία Τσαούση. Τον fashionable «καμβά» συμπλήρωσει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Ρόμυ Βασιλειάδη, η διεθνής DJ και ηθοποιός Ladydust και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Δημοπούλου. Τα φλας στο catwalk έκλεψαν και top models της χώρας, μεταξύ των οποίων οι Θάλεια Γιαννακοπούλου και Ίνα Παλαμά.

Η εκδήλωση είχε μεταξύ άλλων και φιλοζωικό χαρακτήρα. Σε ειδικό χώρο, συγκεντρώνονται, απ' όσους επιθυμούσαν και είχαν τη δυνατότητα, χρήματα για τη φιλοζωική κοινότητα «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου». Πρόκειται για ομάδα εθελοντών που μεριμνά για τα αδέσποτα της περιοχής κι αποσκοπεί στην υιοθεσία των ζώων που φιλοξενεί. Έχει, δε, την ανάγκη όλων μας, καθώς απαιτούνται χιλιάδες ευρώ για την ιατρική περίθαλψη και τη σίτιση των ζώων.

Το βράδυ της Τετάρτης μας έδωσαν ένα μικρό δείγμα από τις συλλογές που θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved