Όταν οι επώνυμοι βγαίνουν στο δρόμο… για τη μόδα!
G-Fashion

Όταν οι επώνυμοι βγαίνουν στο δρόμο… για τη μόδα!

H Vogue Hellas στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας του «Fashion's night out», διοργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά τη μεγάλη συνάντηση της μόδας με σκοπό την ενίσχυση της αγοράς.

Εκπτώσεις, προσφορές και ειδικές ενέργειες στα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας. Πρόκειται για μια ενέργεια που βρήκε υποστηρικτές πολλούς ανθρώπου από το χώρο της ελληνικής showbiz και της μόδας οι οποίοι έδωσαν το παρών για να ενισχύσουν αυτή την ενέργεια και για να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Τις εντυπώσεις σίγουρα έκλεψε ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος βρέθηκε από νωρίς στη Βουκουρεστίου όπου διαδραματίστηκε η εκδήλωση αλλά και ο Χάρης Χριστόπουλος με την Βίκυ Καγιά οι οποίοι επιδόθηκαν σε χορευτικές φιγούρες. Μεταξύ άλλων στο «Fashion's night out» βρέθηκαν οι Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Κορινθίου, Νόνη Δούνια, Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, Βασιλική Τσεκούρα, Μαρία Τσουρή με το σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Βάνα Μπάρμπα, Μαρία Μπεκατώρου με τον άντρα της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ο Βασίλειος Κωστέτσος με τα μοντέλα του, ο Στράτος Τζώρτζογλου και πολλοί άλλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved