MadWalk : Το 3ο ξεχωριστό fashion music project ενθουσίασε για άλλη μια χρονιά
G-Fashion

MadWalk : Το 3ο ξεχωριστό fashion music project ενθουσίασε για άλλη μια χρονιά

Το πολυαναμενόμενο 3ο MadWalk by Coca-Cola light έγινε πραγματικότητα!

Το Mad για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Αθηνών Αρένα, τον πιο πρωτοποριακό θεσμό που ενώνει τη μόδα με τη μουσική και θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από τον ANT1, την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 21:15.
Πιστές κάθε χρόνο στο ραντεβού τους η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη εντυπωσίασαν στο ρόλο των παρουσιαστριών της βραδιάς, που επιμελήθηκε ο fashion director Μιχάλης Πάντος και σκηνοθέτησε στο stage ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.
Το MadWalk by Coca-Cola light εντυπωσίασε με τις δημιουργίες των σχεδιαστών και τα performances των καλλιτεχνών on stage, αλλά και με το εμπνευσμένο styling των δύο παρουσιαστριών του. Η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη, για ακόμη μια φορά, εκδήλωσαν την αγάπη και το πάθος τους για τη μόδα, επιλέγοντας μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ.
Η Βίκυ Καγιά γιορτάζει τα 20 χρόνια της στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας μέσα από μια ιδιαίτερη συνεργασία με τον Jean Paul Gaultier, που την έντυσε με κομμάτια από τη φετινή αλλά και παλαιότερες συλλογές του. Ο Γάλλος designer που είναι λάτρης της Ελλάδας και του πολιτισμού της, επισκέπτεται τη χώρα μας πολύ συχνά κι επέλεξε τη Βίκυ Καγιά για να αναδείξει τις δημιουργίες του στον αναγνωρισμένο θεσμό του MadWalk. Η Μαίρη Συνατσάκη και η ομάδα του MadWalk επέλεξαν εμβληματικά κομμάτια θρυλικών Ελλήνων σχεδιαστών, που φιλοξενούνται στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα 'Βασίλειος Παπαντωνίου' στο Ναύπλιο. Το Ίδρυμα εμπιστεύτηκε το MadWalk για να δανείσει ρούχα που εκτίθενται στους χώρους του, κάτι που δεν έχει επαναληφθεί ποτέ στο παρελθόν. Η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε on stage με vintage δημιουργίες των Jean Desses, Ντίμη Κρίτσα, C. Mavropoulo, όλοι τους διακεκριμένοι Έλληνες σχεδιαστές που κυριάρχησαν τις δεκαετίες '50, '60, '70, '80 αποκτώντας διεθνή φήμη, καθώς και με δημιουργία της BSB, που φτιάχτηκε αποκλειστικά για το MadWalk by Coca-Cola light.

Το 3ο MadWalk by Coca-Cola light ενθουσίασε τους εκπροσώπους της μόδας, των media και της μουσικής αλλά και τους χιλιάδες θεατές που παρευρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, για να στηρίξουν την ΕΕΛΙΑ, για την ενίσχυση του προγράμματος 'Νιώσε την καρδιά σου' που συνεχίζεται με την υποστήριξη της Coca-Cola light.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved