O Έλληνας στυλίστας των Μπέκαμ, Μαντόνα και Κάιλι!
G-Fashion

O Έλληνας στυλίστας των Μπέκαμ, Μαντόνα και Κάιλι!

Οκτώ χρόνια δούλεψε στο τμήμα των prive αγορών του λονδρέζικου πολυκαταστήματος "Harrods", δηλαδή στα άδυτα των αδύτων του shopping, που μόνο γαλαζοαίματη και VIPS επιτρέπεται να κάνουν, υπήρξαν για τον Μάνο Γερακίνη μία μοναδική και πολύτιμη εμπειρία!

Η πρώτη πελάτισσά του ήταν η Κάλι Μινόγκ αποκάλυψε στο thema people. Όσο για την Μαντόνα λέει: «Η Μαντόνα ερχόταν για να διαλέξουμε μαζί ρούχα. Της άρεσε να νιώθει ότι την βλέπουν και την παρατηρούν. Ως Ιταλίδα λάτρευε τον οίκο Gucci και θυμάμαι που μου έλεγε «δεν θέλω η ένδειξη της φίρμας να βρίσκεται στο εσωτερικό του ρούχου ή να είναι διακριτική. Βρες μου ρούχα που να γράφουν με τεράστια γράμματα Gucci. Θέλω να ξέρει και η πιο άσχετη τι φοράω».

Όσο για την οικογένεια Μπέκαμ λέει: «Η οικογένεια Μπέκα ήταν μια άλλη περίπτωση σταρ που ξόδευαν πολλά χρήματα στα Harrods. Παρά το προφίλ που έχουν δημιουργήσει τα ΜΜΕ για το άτομό της, η Βικτόρια είναι συνεσταλμένη και τρυφερή με τα παιδιά της. Πρώτα θα αγοράσει ρούχα για εκείνα και μετά για τον εαυτό της»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved