Μάθιου Ζόρμπας: Ο Έλληνας γκουρού του βρετανικού lifestyle
G-Fashion

Μάθιου Ζόρμπας: Ο Έλληνας γκουρού του βρετανικού lifestyle

Ο γκουρού της ανδρικής υψηλής ραπτικής, ο άνθρωπος που επηρεάζει τη μόδα και δημιουργεί τάσεις έχει ελληνικό όνομα και κυπριακή καταγωγή.

Ο Μάθιου Ζόρμπας θεωρείται ένας από τους πιο κομψούς άνδρες στον κόσμο και δέχεται προτάσεις όπως ο Gucci, για να φωτίσει με την προσωπική του λάμψη τις κολεξιόν τους. «Χάρη στη δουλειά μου έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους από τον χώρο των επιχειρήσεων αλλά και της μόδας. Ανταλλάσσουμε συχνά απόψεις με τους ιδιοκτήτες της Ferrari, έχουμε βρεθεί πολλές φορές με τον Στέφανο και τον Ντομένικο από τους Dolce & Gabbana, έχω συνομιλήσει με τον Τομ Φορντ, τον Βαλεντίνο και την Ντονατέλα Βερσάτσε, ενώ έχω συνεργαστεί με τους ανθρώπους του οίκου Gucci και του Τοmmy Hilfiger» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Ως άριστος γνώστης της μόδας και ικανός οργανωτικός νους, ο Μάθιου έχει γίνει ο έμπιστος πολλών νέων σχεδιαστών οι οποίοι του αναθέτουν με κλειστά μάτια τη στρατηγική για να γίνει το brand name τους γνωστό στο ευρύτερο κοινό. Παράλληλα, μεγάλοι οίκοι μόδας τον εμπιστεύονται για να καταστρώνει καμπάνιες για λογαριασμό τους. «Με ενημερώνουν για τα χρήματα και τα προϊόντα και περιμένουν από εμένα κάποιες πρωτοποριακές ιδέες. Συνήθως αυτά που σκέφτομαι τους αρέσουν, γι' αυτό και προχωράμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved